Czy jest jakas mozliwosc automatycznego przestawiania opcji uciekania na "ranna/ranny"?
Zdarzylo mi sie to juz ktorys raz. Wczesniej za kazdym razem uznawalem to sa skutek uboczny dzialania pewnego ziola, ale tym razem jest to niemozliwe... Zapewne nalezaloby zglosic blad w postaci?
Denea, nie uzywasz przypadkiem Mud Mastera albo arkdisku?... jesli tak... to wszystko przez kp0.. masz podbindowane ustawienie opcji uciekaj na starcie... sprawdz skrypty..
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary
re up:
Danea nie pyta jak to ustawić tylko czy mogło się samo przestawić.
Troszkę dwuznacznie sformuowała pytanie
G.
Urodziłam się po to, żeby umrzeć
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Dzieki za podpowiedzi ale nie korzystam z Arkdiska czy MudMastera. Przejrze zaraz logi zeby sie dokladniej zorientowac kiedy ta dziwna sytuacja sie pojawia i zglosze blad.
A pytanie chyba rzeczywiscie nieco dziwnie sformuowalem
Pozdrawiam!
edit:
Tak wlasciwie... Jaka komenda zglasza sie blad w postaci? zglos blad w postaci nie dziala :/
edit2:
re dol:
A racja! Rzadko tam zagladam to i skleroza nie boli Dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011 12:40 przez Denea, łącznie zmieniany 1 raz.
W postaci błędy zgłasza się z poziomu konta. Zaloguj się wpisując maila, zamiast na imię postaci, i pojawi Ci się lista dostępnych opcji, włącznie ze zgłaszaniem błędu w postaci.
Eve pisze:
Ad 3 Irc żyje i niestety ma się dobrze. Dodatkowo forum arkadii zostało rozczłonkowane bo część (chyba, bo nie patrzyłam) o pierdołach + jakieś fora stowarzyszeń jest na "starym forum" czyli twoj.net