Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Na arkawiki nie ma wszystkich miejsc gdzie mozna trenowac GP, i dalej sa npce z którymi trzeba pogadać by móc trenować.
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds,
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
Czepianie się kompletnej nieznajomości znaczenia słów, których się używa, uważasz z przejawy puryzmu? Temat tematem, ale nie wzbraniaj się tak intensywnie przed nauczeniem się nowego słowa. W przyszłości (prowadząc jakąś poważniejszą dyskusję, niż ta na forum) nie wyjdziesz dzięki temu na ignoranta.Zorrid pisze:Purystów nie trawię na równi z wtórnymi analfabetami.
Raczej nazywanie kogoś z tego powodu kretynem
Dlatego powiedziałem, że komenda trenuj działa na wszystko, co jest na ArkaWikiHuggus pisze:Na arkawiki nie ma wszystkich miejsc gdzie mozna trenowac GP, i dalej sa npce z którymi trzeba pogadać by móc trenować.
Żądamy godnych stawek dla łapaczy zwierząt!
/me wspiera zylastego nieelfa-cfelfa
Zorrid: Idz zatem za przykładem i prosze, nie radz wiecej, szczegolnie tym madrzejszym od siebie, bo gotowi sa oni tylko bardziej sie zgorszczyc.
Poza tym, pozwol, ze zapytam:
Zorrid: Idz zatem za przykładem i prosze, nie radz wiecej, szczegolnie tym madrzejszym od siebie, bo gotowi sa oni tylko bardziej sie zgorszczyc.
Poza tym, pozwol, ze zapytam:
Co to kurwa jest?!Zorrid pisze:Jeżeli zaczynasz w Nuln, idziesz jedną lokację na południe, wklepujesz trenuj i już masz - uczy barczysty postawny mężczyzna. Jeżeli nie, to droga od tablicy ogłoszeniowej: w,w,w,w,w,s,se,s,se,se,e,e
Seks jest jednym z dziewięciu powodów reinkarnacji. Pozostałych osiem jest bez znaczenia.
To jest odpowiedź na pytanie.
Kto jest mądrzejszy, ten jest.....
Kto jest mądrzejszy, ten jest.....
Ja nadal ponawiam prosbe o jednorazowa dyspense na nieprzenoszenie konfliktow z forum na arke 

Podstawowa zasada RPG - "Less QQ, More Pew Pew"
Jak według mnie to z tematu wynika tylko i wyłącznie, że jest to temat z poradami dla graczy - nie ma tu nigdzie mowy o tematyce tych porad.Zorrid pisze:Na przykład nie potrafisz zrozumieć nazwy tego tematu - podpowiem Ci, służy on do udzielania porad graczom NA TEMAT MUDA.
Od kiedy na forum przechodzą aż tak dokładne odpowiedzi? Ścieżka, opis NPC-a, komendy?
Myślałem, że nadal wolimy 'zapytaj na arce', które nie jest formą 'spierdalaj', tylko zachętą dla pytającego do samodzielności i eksploracji. Niedługo dojdziemy do poziomu WoW-a z legalnymi poradnikami 'jak najebać legendę w tydzień'?
Myślałem, że nadal wolimy 'zapytaj na arce', które nie jest formą 'spierdalaj', tylko zachętą dla pytającego do samodzielności i eksploracji. Niedługo dojdziemy do poziomu WoW-a z legalnymi poradnikami 'jak najebać legendę w tydzień'?
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Szanuję to, że ktoś nie chce mówić dokładnie. Moje zdanie jest takie, że im więcej prostych porad dla nowych, tym więcej zostanie. Takie czasy. Takie jest moje zdanie i nic nikomu do tego. Jeżeli chodzi o WoW to dwóch rzeczy z tej gry na pewno bym sobie życzył - ilości graczy i małego nacisku na exp ( czyli legenda dla wszystkich )
Szanuję to, że ktoś nie chce mówić dokładnie. Moje zdanie jest takie, że im więcej prostych porad dla nowych, tym więcej zostanie. Takie czasy. Takie jest moje zdanie i nic nikomu do tego. Jeżeli chodzi o WoW to dwóch rzeczy z tej gry na pewno bym sobie życzył - ilości graczy i małego nacisku na exp ( czyli legenda dla wszystkich )
Jak dla mnie, to wynika z kontekstu, jeżeli nie, to zacznijmy tu jeszcze udzielać porad technicznych, prawnych, matematycznych, kulinarnych czy dietetycznych.Aha, przyjmijmy jeszcze poziom werbata i nazwijmy każdego, kto się pomyli w jakiejś kwestii , kretynemRennz pisze:Jak według mnie to z tematu wynika tylko i wyłącznie, że jest to temat z poradami dla graczy - nie ma tu nigdzie mowy o tematyce tych porad.Zorrid pisze:Na przykład nie potrafisz zrozumieć nazwy tego tematu - podpowiem Ci, służy on do udzielania porad graczom NA TEMAT MUDA.