Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
od ostatniej apokalipsy kazdy gracz jak i npc przy wyparowaniu ma szanse wybic bron z reki przeciwnika.
slyszalem ze w nuln mozna nauczyc sie zaslaniania... moze ktos napisac dokladnie gdzie znajduje sie trener? w gildiach nie ma patrzylem
A próbowałeś pytać się na Arce?
Myślę, że pierwsza lepsza osoba zapytana na poczcie wskaże ci miejsce (jak nie pierwsza, to druga, góra trzecia
)
Myślę, że pierwsza lepsza osoba zapytana na poczcie wskaże ci miejsce (jak nie pierwsza, to druga, góra trzecia

o tej godzinie stalem 20 minut na poczcie i nikt doslownie nikt nie przeszedl oprocz 1 ogra ktory mnie chcial zlac za zawracanie lba ;]
Njefart, Stefan...Khazger pisze:o tej godzinie stalem 20 minut na poczcie i nikt doslownie nikt nie przeszedl oprocz 1 ogra ktory mnie chcial zlac za zawracanie lba ;]

A szókau w karczmie startowej/okolycy?
Ps. Alkohol to zuo
Ogre!
Khazger pisze:slyszalem ze w nuln mozna nauczyc sie zaslaniania... moze ktos napisac dokladnie gdzie znajduje sie trener? w gildiach nie ma patrzylem
Jeżeli zaczynasz w Nuln, idziesz jedną lokację na południe, wklepujesz trenuj i już masz - uczy barczysty postawny mężczyzna. Jeżeli nie, to droga od tablicy ogłoszeniowej: w,w,w,w,w,s,se,s,se,se,e,e
Ogólnie, z wyszukiwaniem trenerów nie jest źle, ostatecznie miasta to maksymalnie kilkadziesiąt lokacji, w najgorszym wypadku wystarczy kilkadziesiąt razy wcisnąć trenuj i patrzeć czy jest reakcja.
Żądamy godnych stawek dla łapaczy zwierząt!
Być możne zostało to ujednolicone, ale kiedyś bywało tak, że w niektórych miejscach nie wystarczyło wklepać trenuj. Należało wejść w interakcje z npcem, aby aktywować trenowanie 

Trenuj działa bynajmniej na wszystkie umy gp, jakie można znaleźć na ArkaWiki, sprawdzone doświadczalnie.
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniejZorrid pisze:Trenuj działa bynajmniej na wszystkie
Z każdym Twoim postem wzbiera we mnie teoria, że jesteś kretynem.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Z każdym Twoim postem lepiej rozumiem, dlaczego tylu ludzi po prostu włącza sobie ignorowanie Ciebie i chyba pójdę za ich przykładem. Purystów nie trawię na równi z wtórnymi analfabetami. Zazwyczaj leczą oni w ten sposób jakieś kompleksy. No i zamiast udawać znajomość języka polskiego, to radze Ci Werbat, więcej czytaj, bo masz już problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego. Na przykład nie potrafisz zrozumieć nazwy tego tematu - podpowiem Ci, służy on do udzielania porad graczom NA TEMAT MUDA.