Porady dla graczy.

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Pier

Re: Porady dla graczy.

Post autor: Pier »

Ale głupoty piszecie, to nie jest normalne.

Deval napisz na alias mg. Bardzo możliwe, że zostałeś zabity tak jak przedmówcy piszą, co nie zmienia faktu, że mogło się coś w systemie arkadii wykrzaczyć. Jeśli napisanie listu nic twojej postaci nie pomoże, to może chociaż się przysłuży arkadii ;)

Re Vrust:
Jeśli masz na myśli sparowanie swoja bronia wrogiego ciosu oraz zbicie swoja bronia wrogiego ciosu to raczej nie mają różnicy dla Twojej potaci w procesie parowania i pod tym kątem można stwierdzić, że różnia się tylko opisem. Ale ta różnica w opisie ma swoją regułę, znajdź ją a dowiesz się jaką informację dodatkowo ona niesie.
Muirenn

Post autor: Muirenn »

Zakon, Tancerze i Zabojcy Trolli w jaki sposob zostali ograniczeni?
Nie moga przyjmowac nowych czlonkow czy tez nie moga im dawac
elitarnego zawodu?

Czy np. mozna przystapic do zakonu ale po prostu nie zostac rycerzem ale np legionista?
Rennz
Kontakt:

Post autor: Rennz »

Tylko zakon z elitarek może przyjmować, ale nie może dawać elitarnego zawodu jakim jest rycerz. Żadne inne stowarzyszenie elitarne nie może przyjmować nowych członków, a tym samym dawać elitarnego zawodu.
Muirenn

Post autor: Muirenn »

Re up:

Taka osoba jest Rycerzem Zakonu czy tez Gwardzista? (nie orientuje sie za bardzo a kiedys mi sie cos o uszy obilo o krasnoludach w zakonie wlasnie w takiej formacji)

I jeszcze to:

Stowarzyszenie aby polecic kogos trenerowi z zawodzie musi zaplacic 100 mithryli i zabic silnego stwora czy lub.
Awatar użytkownika
Huggus

Post autor: Huggus »

lub
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds,
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!

Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
Gość

Post autor: Gość »

Czy ktos moglby mi podac na tacy informacje odnosnie potrncjalnych miejsc wystepowania na arkadii takiego ziola jak szalwia? Bede wdzieczny za podana informacje. Obiecuje, ze moje poczucie satysfakcji z samodzielnego odkrywania Wielkich Tajemnic Arkadii nie ucierpii.

Pozdrawiam
Shulz

PS: Jesli wyjawienie tej informacji staloby sie problemem dla kogokolwiek oczywiscie uszanuje uczucia tej osoby nie czujac sie w jakikolwiek sposob pokrzywdzonym w przypadku nieudostepnienia mi tej wiedzy; ]
Reinhard

Post autor: Reinhard »

Czy dla wyznaniowek jest jakis limit na wiek postaci?
Probuje przystapic do wyznawcow Sigmara a Virien mi ciagle cos
o Gniewie Sigmara ze on jeszcze nie minal. Nie bardzo wiem o co mu chodzi.
Gość

Post autor: Gość »

Nie jest to tajemnica ze 5 dni trzeba miec aby wstapic do wyznaniowki.

S.
Awatar użytkownika
Violla

Post autor: Violla »

Szałwia, szałwia... nie wiem jak wygląda szałwia - może popróbować u zielarzy miasteczkowych?
Niziołki wszystkich krajów - łączcie się!

"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary

http://www.pajacyk.pl/
Lucius

Post autor: Lucius »

Violla pisze:Szałwia, szałwia... nie wiem jak wygląda szałwia - może popróbować u zielarzy miasteczkowych?
zaostrzony podluzny lisc
Tego ziela raczej sporo jest u zielarzy. Jesli u ktoregos takowe przyuwazysz mozesz zalorzyc z duzym prawdopodobienstwem ze rosnie gdzies w poblizu.
Nikt nie biega z ziolami na druga domene aby je sprzedac ;)
Zablokowany