Masz słuszność w tym co piszesz, wszystko zależy od chęci, aby ten pomysł z bardzo dobrym skutkiem dla wszystkich zaimplementować.
Problem polega na tym, że koder, który zrobił ostatnie zmiany, musiałby teraz swoją pracę wyrzucić do kosza i wrócić do pomysłu, który wcześniej rozpatrywał i odrzucił. Pytanie do obserwującego wątek czarodzieja jest takie: czy da się tu uzyskać jakiś kompromis?
Re up:
Poczytaj troche temat to unikniesz powielania treści poprzedników.
Traper i myśliwy już są, pomysł z dodaniem zawodów związanych z masowymi w tak oczywisty sposób uważam za - dobry. Oczywiście bez usuwania tego co jest już

Hehehe, Zorrid uznaje Twoje niektóre argumenty, ale ten tekst jest zabawnyZorrid pisze:Pokaż mi takiego loga, to uwierzę, mam od dłuższego czasu pełen AJ, sprawdzałem w drużynach większych i mniejszych, wiem o czym piszę.
Kto płacze - ja czy zawodowiec, który się boi mieć ciut trudniej niż teraz? Czego się boisz?

Re Magni:
Log jeśli coś udawadnia to w naciągany sposób

Ów partyzant miał jakiegoś dośwa wówczas i jak go znam nie miał na sobie zbroji. No i oczywisty fakt, że to był partyzant. Na dziś dzień jedyny zawód na arce bez speca 1vs1