Balans, exp i inne cuda
Re: Balans, exp i inne cuda
Oj tam oj tam.
visborg: wiem wiem masz speca yupi!!
E tam, spece mialem juz wczesniej. Po prostu nie mam wypasionego levela, ot zwyklego b.doswa.
Szczerze mowiac ten spec zostal dany chyba wlasnie po to zeby ludzie sie ekscytowali 'yupi, w koncu mam speca' i wiecej grali. Zasypal on przepasc miedzy zawodowcami a ajotami tyle co nic moim zdaniem i szczerze mowiac osobiscie wolalbym dostac wieksze defense niz tego speca - moge sie mylic, bo pogralem pare godzin tylko ale szans na moje przezycie bliskiego spotkania z zawodowcem ten spec w zaden sposob nie podniosl, co dla mnie za roznica czy bede ledwo zywy uciekal przed gosciem w swietnej kondycji czy w dobrej nie rozumiem. Tez odnioslem wrazenie ze npc'e sa w cholere silniejsze, 1 vs 1 to nie jest problem bo cos tam ten spec daje, ale 1 vs kilka silnych mobow kondycja leci w dol az niemilo. Te rozszerzone widelki random dla sprzetu to tez taki sobie pomysl - nie zdziwilbym sie jakby teraz dosc czesto zdarzalo sie ze ze straznika w palacu w Novigradzie wypada lepszy miecz niz z Thadeusa. Lekko to smieszne bedzie bo ten straznik pewnie jest zabijany ponad sto razy w ciagu doby, a taki Thadeus? Trzy, cztery razy?
Re up:
zabawka za nic przy czym zero taxu do expa i jeszcze zle ?
Trenowac i mozna by opisy zalezne od rasy dodac.

Trenowac i mozna by opisy zalezne od rasy dodac.

Ostatnio zmieniony 14 lut 2011 12:46 przez Gniot, łącznie zmieniany 2 razy.
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
jak dla mnie to gp powinno chociaz tego speca trenowac
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds,
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
Gniot: zle z kilku powodow:
1) Nie oczekiwalem i nie prosilem o nic, ale jak cos dostalem to zastanawiam sie 'dlaczego tak malo'
2) Wolalbym dostac cos co wplynie na przezywalnosc mojej postaci, a nie cos co teoretycznie ta przezywalnosc skraca
Wolalbym zeby walka wydluzyla sie, zamiast kolejny raz sie skracac. Ogolnie jednak po prostu poki co wstrzymam sie z ocena, pogram, zobacze, moze mi sie jeszcze spodoba, pierwsze wrazenie jednak jest 'ot, takie sobie, zadna rewelacja'.
1) Nie oczekiwalem i nie prosilem o nic, ale jak cos dostalem to zastanawiam sie 'dlaczego tak malo'
2) Wolalbym dostac cos co wplynie na przezywalnosc mojej postaci, a nie cos co teoretycznie ta przezywalnosc skraca
Wolalbym zeby walka wydluzyla sie, zamiast kolejny raz sie skracac. Ogolnie jednak po prostu poki co wstrzymam sie z ocena, pogram, zobacze, moze mi sie jeszcze spodoba, pierwsze wrazenie jednak jest 'ot, takie sobie, zadna rewelacja'.
+1Huggus pisze:jak dla mnie to gp powinno chociaz tego speca trenowac
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Ty chyba Vladimir nie miales gpka na zwiedzil albo wiecej ...
kiedy to bije 3 slabe npce kilkanascie minut a potrzeba ich bardzo duzo na postep. Ta zmiana realnie skraca czas w takiej sytuacji. Jezeli masz postac na wiele/kawal to czy jestes zawodowcem czy nie dostaniesz pare specow i masz glebe
edit:
pozatym umy AJ w defensach to niemal zadowalajaco zazwyczaj, gdyby mialybyc podniesione bylyby porownywalne do defow wiorki czy zboja.
kiedy to bije 3 slabe npce kilkanascie minut a potrzeba ich bardzo duzo na postep. Ta zmiana realnie skraca czas w takiej sytuacji. Jezeli masz postac na wiele/kawal to czy jestes zawodowcem czy nie dostaniesz pare specow i masz glebe
edit:
pozatym umy AJ w defensach to niemal zadowalajaco zazwyczaj, gdyby mialybyc podniesione bylyby porownywalne do defow wiorki czy zboja.
Ja bym chciał po wyłączeniu swojego speca mieć możliwość naparzania tym "gpkowskim".
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.