Balans, exp i inne cuda

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Werbat
Kontakt:

Re: Balans, exp i inne cuda

Post autor: Werbat »

Homerofe pisze:Ja z tego topiku robie taki smietnik
A to z innych nie robisz? ;-)
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Awatar użytkownika
Homerofe

Post autor: Homerofe »

Mam wrazenie, ze ty podobnie i pewnie znajdziemy zwolennikow po obydwu stronach :mrgreen:

Jak na takiego puryste jezykowego i zwolennika konkretow - wniosles duzo do tematu.

Dziekuje!
Visborg

Post autor: Visborg »

Faktycznie zastanawia mnie co się stało z expem. Nie żebym narzekał :) ale boje się że skończy się to cofkami/kolejnymi zamknięciami itd...

Ogólnie wszędzie postępy lecą szybciej, moby są najwyraźniej nieznacznie silniejsze. Ale efekt jest taki, że b.dośw w drużynie dwóch innych, wszyscy pełne zawody, expi nieznacznie szybciej niż wcześnie. Kawalarz z 50% zawodu nagle robi postępy 3x szybciej niż wcześniej! No dobra, z zegarkiem w ręku tego nie sprawdzałem, ale gdy spodziewałem się nieznaków/b.małych zobaczyłem nieduże...

Same zmiany na lepsze. Spec dla wszystkich, scatak dla wszystki. Skrzynie dla wszystkich I pierwszy raz od dawna jakby była taka opcja kliknął bym Homerofe'm notkom "lubię to!". Normalnie cuda się dzieją.
Awatar użytkownika
Werbat
Kontakt:

Post autor: Werbat »

Homerofe pisze:Jak na takiego puryste jezykowego i zwolennika konkretow - wniosles duzo do tematu.
Nie ma sprawy, Panie ZawszeMamOstatnieSłowo.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Rafael

Post autor: Rafael »

Dla mnie exp sie nie zmienil, tzn tyle samo mniej wiecej modow, ale jakos albo one mocniejsze, albo ja czy zbroja sa slabsze, bo nagle zaczely mnie bic jak glupie (te same expo i sprzet co przed reforma i sprzet z oceny wybierany tak zeby byl jak najlepszy).

R.
Awatar użytkownika
Magog

Post autor: Magog »

Kawalarz z 50% zawodu ekspi 2x szybciej dokladnie (jesli chodzi o ilosc postepow na tej samej ilosci mobow w porownaniu z przed reforma - oczywiscie mozliwe, ze postep =/= postep), natomiast AJ z wiele ekspi wolniej, bo nagle nawet stworki w wyzimie pojada go solo w tej chwili, wczesniej 5 bez straty mozna bylo. Do tego generic spec wali jak glupi, kiedy zaden normalny cios nie wchodzi (dalo sie zabic mocnego zboja samymi specami...)

I co to za przycinka kamieni? 0
Podstawowa zasada RPG - "Less QQ, More Pew Pew"
Visborg

Post autor: Visborg »

Z przycinką kamieni to juz w paranoje popadacie, ja np mialem od wczoraj rana lepszy drop niz zwykle.
Awatar użytkownika
Magog

Post autor: Magog »

Mysle, ze niektore miejsca gdzie nawet AJ mogly sobie kamienie spokojnie w miithrylach wyciagac zostaly obciete, szczegolnie, ze ze specem byloby jeszcze latwiej.
Podstawowa zasada RPG - "Less QQ, More Pew Pew"
Gość

Post autor: Gość »

Magog pisze:natomiast AJ z wiele ekspi wolniej, bo nagle nawet stworki w wyzimie pojada go solo w tej chwili, wczesniej 5 bez straty mozna bylo.
Mój krasnal na wiele z niepelnym AJ trzaska postępy szybciej, prawie dwa razy. I w końcu w drużynie z postaciami z pełnymi zawodami jest jakiś sensowniejszy ( choć i tak mniejszy niż solo ) przyrost expa.
Awatar użytkownika
Blob

Post autor: Blob »

Tia za to pelni zawodowcy z poziomami maja znowu w plecy postepy i npece troszke silniejsze (sprzet identyczny przed i po reformie).
I wzrosl random npecy wraz ze wzrostem randomu sprzetu
ODPOWIEDZ