Porady dla graczy.

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Yergo

Re: Porady dla graczy.

Post autor: Yergo »

Gunter: teoretycznie, jezeli nie masz dostepu do trenowania u trenera, nie leci Ci staz.
Hildigrim

Post autor: Hildigrim »

Czołem.
Czy to jest cios specjalny:

Kod: Zaznacz cały

Wykorzystujac dogodny moment wyprowadzasz celne pchniecie nulnijskim dlugim ronkonem w barczystego okrutnego orka, bardzo ciezko raniac go w prawe ramie.
? Jeśli nie to istnieje jakaś komenda, którą się aktywuje tenże cios specjalny czy jest to zdarzenie losowe?
Awatar użytkownika
Denea

Post autor: Denea »

re up:

Owszem to jest ten nowy cios specjalny dostepny dla kazdego. Aktywuje sie automatycznie i nie potrzebna jest zadna komenda do korzystania z niego.
Ble... Ble? Ble!
Gość

Post autor: Gość »

Od czego ten spec może zależeć? Częstotliwość od zręczności, obrażenia od siły/uma broni?

Próbowałem znaleźć opcję włącz/wyłącz jak dla zwykłego speca, ale chyba nie ma?
Gniot

Post autor: Gniot »

Czestotliwosc z tego co slyszalem jest stala dla wszystkich specow. Dmg od sily, celnosc od zerki.
Wlasnie ... brakuje opcji wlacz/wylacz :)
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Zorrid

Post autor: Zorrid »

O co chodzi z kurhanem na bagnie koło Oxenfurtu? Czasem na lokacji jest po prostu kurhan i mogę wejść bez problemu, po czym zabić zjawę, a czasami nie ma nic, dopiero przy długim opisie lokacji można przeczytać, że jest tu zakopany w bagnie kurhan, ale w żaden sposób nie mogę do niego wejść.Wpisałem już ze dwieście różnych komend przez dwa dni i nic. Skończyły mi się pomysły......
Żądamy godnych stawek dla łapaczy zwierząt!
Awatar użytkownika
Paulie

Post autor: Paulie »

Skoro czasem jest zakopany i nie mozna wejsc, a czasem jest odkopany i mozna wejsc, to wydaje sie dosc jasne, co trzeba zrobic, jak wejsc nie mozna ;-). No a jezeli nie - popytaj na arce.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
Adalia

Post autor: Adalia »

Czy na cmentarzu obok Novigradu można doskonalić umiejętność walki z bestiami chaosu? Wiele w sumie paskudztw tam ubiłam, i dawniej, i niedawniej, a umiejętność zdobyłam wczoraj w sposób zupełnie nieoczekiwany. Pytam, bo może przez te zmiany coś tam się namieszało i przez chwilę ta umiejętność była do zdobycia na cmentarzu?
Gość

Post autor: Gość »

Zdaje sie ze mozna, ale jest na to bardzo mala szansa chyba - na ponad 2000 zabitych ghuli um wskoczyl mi 2 razy (tzn. dwa razy zauwazylem).
Zorrid

Re:

Post autor: Zorrid »

Paulie pisze:Skoro czasem jest zakopany i nie mozna wejsc, a czasem jest odkopany i mozna wejsc, to wydaje sie dosc jasne, co trzeba zrobic, jak wejsc nie mozna ;-). No a jezeli nie - popytaj na arce.
Nawet łopatę przytaszczyłem ze Skellige, ale dalej nic, nie mogę trafić na tę komendę.

Co do pytania na Arce - tak, wiem, niestety coraz trudniej złapać kogoś kto byłby chętny nie tylko udzielić odpowiedzi, ale choćby się zatrzymać i odezwać.Żeby była jasność, najpierw próbowałem się dowiedzieć na Arce - przez 3 dni.

Inna sprawa - czy do twierdzy Sigmara, na zachód od Nuln da się wejść? Słyszałem, że można tam zamowicz czarna zbroje plytową.
Żądamy godnych stawek dla łapaczy zwierząt!
Zablokowany