Wcześniej wyraziłem się mało precyzyjnie apropo lokacji. Postuluje ich poprawienie nie dlatego że są całkiem złe, obecny stan daje spokojną i w miare uczciwą grę, teraz. Ale za jakiś czas mogą(nie muszą) pojawić się pewne odbicia od normy, pozatym jest sporo błędów, które warto byłoby poprawić.
Eidur, Gniot i inni. Czerpiecie z tu zawartej wiedzy i wyciągacie z niej wnioski za pomocą własnej wiedzy. Ale to co piszecie to śmieszne jest, bo wynika ze strachu przed ukrywaczami. Zwyczajnie chcecie mieć pewność, że idziecie na expo i nikt wam za plecami nie siedzi.
Wyobrażacie sobie jak Eidur, że ledwie wejdziecie na expowisko to już jakaś "czujka" was "sprzeda" i expicie ze stresem, bo ukrywacze mają groźną broń! Gzatak, który w 1 przypadku na 20 sciagnie takiemu spasowi dwie kondycje (o zgrozo!), a w pozostałych ledwie pomuska. Tymczasem prawdziwą bronią jest właśnie czesto ten strach :] Na to się też pracuje, a takie marudzenie mógłbym porównać do sytuacji, w której ja zaczne jęczeć o umiejętność pozwalającą zablokować wszyskie spece świata. Niech to będzie powiedzmy - 63,57%
Przestańcie i zacznijcie grać(lepiej) i dawać zabawe(lepszą) ptaszki
Re Pulp:
Powinna być możliwość przeszukiwania bez ujawniania się, czy to za pomocą innej komendy, czy tej samej, ale każde kolejne użycie jej już powinno ujawniać, ale nie dać się użyć kiedy postać jest ukryta. Sensowne z punktu widzenia realiów gry i grywalne
Goldfinger:
Nie masz podstaw pisać, że SCatak jest za mocny. IMHO jest za słaby.
Ma poprostu dużą rozpiętość od obrażeń minimalnych do maxymalnych, jego uśredniona siła jest niższa od podstawowych speców zawodów masowych. A tak moim zdaniem nie powinno być. Ty widzisz, przypadki w których siadło, a ja widzę codzienne czekanie, ąz siądzie.
Wzmocnić SCatak!
Re down:
Forum jak słusznie zauważyłeś, kilka stron wcześniej, jest od dyskutowania(nawet o bzdurnych żalach), a nie od obrażania współ graczy. Bo to co napisałeś to tak jakbym ja napisał, że ty nie masz pojęcia o umiejętnościach GP, a przecież tak nie napisałem

W sumie to szkoda czasu i wysiłku i tak nikt rozgarnięty nie zwróci uwagi na takie bzdury.