Zawody.
Re: Zawody.
Bardzo to ciekawe. Jak w tym wszystkim wyglądają zawody niebojowe? Kupcy na przykład? Jakie dla nich widzicie kary za noszenie nieodpowiedniej i bonusy za dobrą zbroję?
No jakie
Nie od dziś wiadomo że noszenie ziężkiej zbroji powoduje zanik szarych komórek
Nie od dziś wiadomo że noszenie ziężkiej zbroji powoduje zanik szarych komórek
Gniot przez okres bytowania na arce zasmakowal zawodu palkarza pikiniera miecznika najemnika zboja obecnie ukonczyl zawod legionisty...
Czy zlym pomyslem bylo by wprowadzenie "pamieci zawodow" ukonczylem zawod zboja (mam go w memie) rowniez w pamieci ma mnie trener jesli obecny zawod nie podoba mi sie wracam do trenera (nie musze zdobywac etatu ani ponownie czekac 6 miesiecy poniewaz juz to zrobilem) jedyna strata to mithryle na umiejetnosci.
Po co to ?
Zeby nie marnowac czasu.
Zeby nie robic seciow ... bo chce zeby to Gniot zasmakowal kazdego z zawodow i wybral ten odpowiedni.
Czy zlym pomyslem bylo by wprowadzenie "pamieci zawodow" ukonczylem zawod zboja (mam go w memie) rowniez w pamieci ma mnie trener jesli obecny zawod nie podoba mi sie wracam do trenera (nie musze zdobywac etatu ani ponownie czekac 6 miesiecy poniewaz juz to zrobilem) jedyna strata to mithryle na umiejetnosci.
Po co to ?
Zeby nie marnowac czasu.
Zeby nie robic seciow ... bo chce zeby to Gniot zasmakowal kazdego z zawodow i wybral ten odpowiedni.
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Sztuki Cukierniczej
Mozliwosc zonglowania zawodami to troche przesada, ale calkiem rozsadne moim zdaniem byloby wprowadzenie pamieci ostatniego etatu. Wygladaloby to mniej wiecej tak:
1. W gzpomoc dodana linijka:
Twoj poprzedni zawod to odkrywca.
2. Przy zmianie zawodu na poprzedni:
a) Nie trzeba zuzywac etatu jesli jest sie w gildii w ktorej sie go dostalo
b) Staz naliczany jest bez tygodniowego limitu i najlepiej z odpowiednim mnożnikiem, tak zeby osiagalo sie max wtedy, kiedy niepokrywajace sie umy wczesniejszego zawodu spadna do poziomu gp. Chodzi o to, zeby zmiana byla w miare bezbolesna, ale zeby nie dalo sie skumulowac umiejetnosci dwoch zawodow.
Ug?
1. W gzpomoc dodana linijka:
Twoj poprzedni zawod to odkrywca.
2. Przy zmianie zawodu na poprzedni:
a) Nie trzeba zuzywac etatu jesli jest sie w gildii w ktorej sie go dostalo
b) Staz naliczany jest bez tygodniowego limitu i najlepiej z odpowiednim mnożnikiem, tak zeby osiagalo sie max wtedy, kiedy niepokrywajace sie umy wczesniejszego zawodu spadna do poziomu gp. Chodzi o to, zeby zmiana byla w miare bezbolesna, ale zeby nie dalo sie skumulowac umiejetnosci dwoch zawodow.
Ug?
Taaaaaaaaak! W koncu zmienilbym tego durnego rycerza! Zrobmy ankiete!
Re Pulp:
To tez mysl...latwiej wizow bedzie przekonac do dwoch pileczek niz x... ile tam tych zawodow teraz mamy
Gunnar na co czekasz rob ankiete.
To tez mysl...latwiej wizow bedzie przekonac do dwoch pileczek niz x... ile tam tych zawodow teraz mamy
Gunnar na co czekasz rob ankiete.
2011.04.01
Sztuki Cukierniczej
Sztuki Cukierniczej
Co do pamięci trenera to aż dziwne że tego niema - tylko nie za darmo a normalnie jak każde inne rozpoczęcie treningu. ( Nie widzę nawet sensu w tym by było to za darmo... )
Może tak:
przypomnij sobie szkolenie
xxx: A wiec jednak wrociles, jezeli tego chcesz pomoge ci wrocic do formy, ale nic za darmo, no i ktos musi za ciebie poreczyc.
I wraca się do tego samego miejsca idla w jakim przerwało się szkolenia...
Zadaje mi się że zabawka jest warta zainteresowania się nią ze strony wizów, jako że wysoce prawdopodobne jest że mogła by przysporzyć nam kilku graczy on-line więcej.
Może tak:
przypomnij sobie szkolenie
xxx: A wiec jednak wrociles, jezeli tego chcesz pomoge ci wrocic do formy, ale nic za darmo, no i ktos musi za ciebie poreczyc.
I wraca się do tego samego miejsca idla w jakim przerwało się szkolenia...
Zadaje mi się że zabawka jest warta zainteresowania się nią ze strony wizów, jako że wysoce prawdopodobne jest że mogła by przysporzyć nam kilku graczy on-line więcej.