Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Cóż mi zjadło tubę i zniknęły umiejętności walki i oceny bestii chaosu.
Czy tylko mi nie działa Wikipedia Arkadii?
Rennz pisze:Czy tylko mi nie działa Wikipedia Arkadii?
dziala u mnie.
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Dzięki, wygląda na to, że Chrome coś nie chce współpracować po prostu.Gotmir pisze:Rennz pisze:Czy tylko mi nie działa Wikipedia Arkadii?
dziala u mnie.
Jak to jest teraz z podcechami? Ile trzeba postepow na jedna podceche?
Zależnie od poziomu postaci.
Co to się stało z zasłanianiem? wpisuje zasłoń kolege a tu mi zasłania przed każdym kto go atakuje. Mam strażnika i teraz 'zasłoń' działa jak zasłona grupowa.
Co to się stało z zasłanianiem? wpisuje zasłoń kolege a tu mi zasłania przed każdym kto go atakuje. Mam strażnika i teraz 'zasłoń' działa jak zasłona grupowa.
Bo tak zmienilismy z pewnych powodow.
Przed jedna osoba mozna zaslonic poprzez 'zalon kogo przed kim' lub 'zaslon przed kim'.
Jesli komus bardzo przeszkadza, to sie pomysli na zmiana (nowa komenda, nie gzzaslon).
Przed jedna osoba mozna zaslonic poprzez 'zalon kogo przed kim' lub 'zaslon przed kim'.
Jesli komus bardzo przeszkadza, to sie pomysli na zmiana (nowa komenda, nie gzzaslon).
Zasłanianie przed osoba która kogoś atakowała było piękne i nie wymagało skryptów... teraz zasłaniać kogoś z palca to masakra, można zasłonić przed kimś kto tej osoby nie bije albo całym stadem przeciwników...
<zaslon <kogo> przed grupa> - po przelogowaniu/najblizszej apokalipsie.
Wszyscy posiadacze obszarowej zasłony na pewno się ucieszą... jak tylko odkryją nowe działanie i nie stanie się to podczas walki