Trochę dni minęło odkąd sprzęty poznikały, jak Rafgart pisał, "napisać list i czekać" tak zrobiłem. Ale jakoś nic nie odzyskałem. Komuś przywrócili graty?
Kurde no bo zapomniałem ten numer komórkowy, na który elitarki wysyłają smsa do wizów jak trzeba coś załatwić... No i lipa...
No nic, poczekam jeszcze.
Brygu pisze:Kurde no bo zapomniałem ten numer komórkowy, na który elitarki wysyłają smsa do wizów jak trzeba coś załatwić... No i lipa...
No nic, poczekam jeszcze.
Wysylam nr Rafgarta na priv.
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Da się jakoś sprecyzowac komendę 'przejrzyj', żeby przejrzeć towary konkretnej osoby? Bo nie wiem, co można zdziałać, jak dwie osoby sprzedają coś na jednej lokacji, albo jak jest lokacja z kupcem i z tablicą naraz..
Witam. Wiem jak stać się wyznawcą Ranalda w aspekcie boga łotrzyków ale interesuje mnie ten drugi aspekt. Próbowałem pytać NPCa posiadającego potrzebną mi rzecz o różne rzeczy, wykonywać rozmaite komendy w danej lokacji (i okolicznych), ale nic sensownego nie udało mi się uzyskać. Jestem w kropce. Czy ktoś może mi poradzić, co mogę zrobić?
Z góry dziekuję za podpowiedzi. Jeśli jednak miałyby one popsuć zabawę to może być na priv (ja już chyba wyczerpałem możliwość czerpania przyjemności w tym zakresie ).