Mam nadzieję, że obexp rośnie przy zwiedzaniu miejsc nowych dla zawiniatka, a nie dla postaci, bo w takim razie musialbym naprawdę zaczynać od krańców świata

Jednakowoż wyskakiwanie takiego komunikatu przy komendzie "obwyrzuc zawiniatko" już normą chyba nie jest? A tak właśnie byłoEve pisze:Elorn:
obzaloz i wyskakiwanie obzaloz <co> to norma. Musisz wpisac obzaloz <swoj aktualny pojemnik tj. zawiniatko/tube itp.>. Tak więc cały czas go miałeś tylko nie dokończyłeś komendy i dlatego nie zakładaleś zawiniątka.
Lepsza wędka tak łatwo się nie złamie, jeżeli trafisz na wyjątkowo silną rybę. Lepsza kotwiczka - nie mam pewności, ale chyba trudniej się rybie, z którą walczysz, zerwać. Ale na szybkość łowienia to na pewno nie ma wpływu.Volmar pisze:Może mi ktoś powiedzieć co dają lepsze wędki/kotwiczki? Niby nie widze, żeby się szybciej łowiło, ale moge się mylić.
Mięsko można upiec na ognisku2. Jak takowe mięcho upiec? Można rozpalić ogień gdziekolwiek (za moich czasów chyba się nie dało), czy zapylać do Novi do kuchni Namiestnika?A może na pochodni?
To była moja pierwsza myśl. Teraz, kiedy wracam myślami do tego dnia, dochodzę do wniosku, że niepotrzebnie biegłem z Urbimo do Bissingen, tylko żeby się dowiedzieć, że jak się dostanie udziec z dzika to trzeba go zjeść na miejscu...Grrid pisze:A moze w karczmie bedzie gotowy?
Aye... mam nadzieję, że nie na tym ognisku z novigradzkiego portu, bo ja bym tego nie chciał potem jeśćDuruk pisze:Mięsko można upiec na ognisku![]()
A żeby lepiej smakowało można przyprawić![]()