Balans, exp i inne cuda
- Herenvarno
Re: Balans, exp i inne cuda
Prosze bardzo: Kowal, stale zapotrzebowanie na rudy metali, wegiel, polamane bronie itp. Cech gorniczy, zapotrzebowanie na narzedzia od kowala, zebranie kilku materialow w odpowiedniej ilosci kazdego, pomoc w wykuciu narzedzi (napedzanie sila rak miecha kowalskiego)....
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Z tego co się orientuję to kowale i karczmarze już coś takiego mają, kowale proszą o węgiel a karczmarze o różne mięsiwa, nie sprawdzałem jednak opłacalności.Herenvarno pisze:Prosze bardzo: Kowal, stale zapotrzebowanie na rudy metali, wegiel,
Nie no...
Nie chodziło mi o szybkie napędzenie pomysłu, bo może ono równie szybko pomysł uśmiercić.
Raczej chodzi o coś bardziej skomplikowanego. Tak tylko skomentowałem kwestię.
Być może, jeśli czasu starczy, to sam coś napiszę w tej kwestii, żeby nie było, że tylko krytykuję.
Nie chodziło mi o szybkie napędzenie pomysłu, bo może ono równie szybko pomysł uśmiercić.
Raczej chodzi o coś bardziej skomplikowanego. Tak tylko skomentowałem kwestię.

Być może, jeśli czasu starczy, to sam coś napiszę w tej kwestii, żeby nie było, że tylko krytykuję.
- Herenvarno
Ale polacz w jedna calosc to co wymienilem.
Re up Pomysle nad dluzszym scenariuszem, to ponoc potrafie
Re up Pomysle nad dluzszym scenariuszem, to ponoc potrafie

Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Temat wraca w rownych odstepach czasu na forum. Pogrzebcie w archiwum, prawdopodobnie 95% tego co chcecie napisac juz zostalo napisane.
Tak, oczywiście, że wraca.
Z tego co jednak pamiętam, wizowie sami kiedyś mówili o eventach, tylko po prostu inne "ważniejsze" dla niektórych graczy rzeczy wyszły w międzyczasie.
Z tego co jednak pamiętam, wizowie sami kiedyś mówili o eventach, tylko po prostu inne "ważniejsze" dla niektórych graczy rzeczy wyszły w międzyczasie.
- Herenvarno
Gdyby ktos mial sie pokusic (ciekaw jestem opini graczy) i wymienic kwoty ktore sa udzialem takiej osoby (w monetach) z punktu widzenia:
poczatkowych postaci, postaci przecietnych, wypasionych.
Ile kasy jest potrzebne by kogos okreslic mianem:
Uboga, sredniozamozna, zamozna, bogata, obrzydliwie bogata postac.
Mam na mysli minimalna gotowke, ktora ta osoba moze wydac bez mrugniecia okiem, prawie ze natychmiastowo i zawsze (no prawie zawsze.)?
edit (uboga postac to okreslana wyjatkowo przez max kasy ktora wogole posiada przy sobie)
poczatkowych postaci, postaci przecietnych, wypasionych.
Ile kasy jest potrzebne by kogos okreslic mianem:
Uboga, sredniozamozna, zamozna, bogata, obrzydliwie bogata postac.
Mam na mysli minimalna gotowke, ktora ta osoba moze wydac bez mrugniecia okiem, prawie ze natychmiastowo i zawsze (no prawie zawsze.)?
edit (uboga postac to okreslana wyjatkowo przez max kasy ktora wogole posiada przy sobie)
w jakim czasie powinno się mieć nieznaki na początku zwiedził ?
mam umy aj i wykręcilem samemu w 36 min najmniej i się zastanawiam czy to dużo czy mało
pozdrawiam
G.
mam umy aj i wykręcilem samemu w 36 min najmniej i się zastanawiam czy to dużo czy mało

pozdrawiam
G.
Rafgart pisał gdzieś, że jeden poziom postępów powinno wbijać się 20 do 60 minut. Więc Twój wynik Gorrdzie jest przeciętny i mieści się w normie 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto zastrzega on sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
to ja już nie wiem gdzie expic by mieć te wymarzone 20 min...