Porady dla graczy.
- Herenvarno
Re: Porady dla graczy.
Wez tez pod uwage czy pochwa jest na sztylet czy na miecz (maja rozne miejsca gdzie mozna ja przypiac)
poprawna skladnia przy pochwie:
"poprzypnij pochwe <w/na> <tu_wskaz_miejsce_przypiecia>"
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Raglak pisze:Kematian:
Wez jedna bron (najlepiej od kowala, bo randoma w statach nie ma)

Na miecz jest. Coś dziwnego ale dziś komanda zadziałała. Może czasem coś się wiesza?Herenvarno pisze:Wez tez pod uwage czy pochwa jest na sztylet czy na miecz (maja rozne miejsca gdzie mozna ja przypiac)
Zylasty bezwzgledny ork wykonuje zamaszyste ciecie lekkim porecznym nozem
mierzac w ciebie, lecz tobie udaje sie je zbic z linii ataku rozlozonym
tileanskim sprezynowym stilettem.
Zielony bezwzgledny ork wykonuje zamaszyste ciecie czarna zakrzywiona szabla
mierzac w ciebie, lecz tobie udaje sie je zbic z linii ataku zabkowanym
zakrzywionym sztyletem.
Z tego wynika, ze walczac dwoma bronmi obie licza się do parowania.
mierzac w ciebie, lecz tobie udaje sie je zbic z linii ataku rozlozonym
tileanskim sprezynowym stilettem.
Zielony bezwzgledny ork wykonuje zamaszyste ciecie czarna zakrzywiona szabla
mierzac w ciebie, lecz tobie udaje sie je zbic z linii ataku zabkowanym
zakrzywionym sztyletem.
Z tego wynika, ze walczac dwoma bronmi obie licza się do parowania.
Nikt nie twierdził inaczej.
Pytanie polega na tym, czy w rundzie gdy ork chce zadać ci cios arkadia testuje obie bronie i sprawdza czy któraś z nich może sparować cios, czy może pierw losuje jedną broń do testu parowania.
Albo czy nie ma gdzies na sztywno warunku, ze jak mam dwie bronie to podbij nieco szanse na sparowanie (cos jakby podbijanie uma)
Pytanie polega na tym, czy w rundzie gdy ork chce zadać ci cios arkadia testuje obie bronie i sprawdza czy któraś z nich może sparować cios, czy może pierw losuje jedną broń do testu parowania.
Albo czy nie ma gdzies na sztywno warunku, ze jak mam dwie bronie to podbij nieco szanse na sparowanie (cos jakby podbijanie uma)
Kolejna porcja pytań:
Jak to jest teraz z widzeniem poziomów innych graczy? Da się to tylko zauważyć jak postać Ci się przedstawia? Czy da się jeszcze po wylogowaniu jeszcze raz jakoś zobaczyć poziom gracza?
Drugie pytanie to: Jaką trzeba mieć siłę by przesunąć pień przy Uber?
Jak to jest teraz z widzeniem poziomów innych graczy? Da się to tylko zauważyć jak postać Ci się przedstawia? Czy da się jeszcze po wylogowaniu jeszcze raz jakoś zobaczyć poziom gracza?
Drugie pytanie to: Jaką trzeba mieć siłę by przesunąć pień przy Uber?
Poziomy widzisz tylko u czlonkow swojej druzyny. Kiedys widziales poziom kazdego, kto Ci sie przedstawil, obecnie wyglada to j.w.
Co do pnia w Uber, śmiem twierdzić, że sam tego nie przesuniesz. Potrzebujesz co najmniej dwóch silnych osób.
Poziom widzisz jeśli:
1. Osoba Ci się przedstawiła.
2. Jest z Tobą w drużynie.
Poziom widzisz jeśli:
1. Osoba Ci się przedstawiła.
2. Jest z Tobą w drużynie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto zastrzega on sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tipi:
Jesli na 30 mlotow wykutych u kowala oceniam wszystkie tak samo, a bron mam na perfekcyjnie, ocene obiektu tez sporo powyzej gp, to smiem twierdzic ze randoma w statach broni od kowala nie ma, badz jest on minimalny. No ale wiem, powinienem wracac do gimnazjum, nie rozumiem z pewnoscia twojego posta ;(
Pien mozna przesunac, potrzeba duzo/troche do nadludzia w sile.
Jesli na 30 mlotow wykutych u kowala oceniam wszystkie tak samo, a bron mam na perfekcyjnie, ocene obiektu tez sporo powyzej gp, to smiem twierdzic ze randoma w statach broni od kowala nie ma, badz jest on minimalny. No ale wiem, powinienem wracac do gimnazjum, nie rozumiem z pewnoscia twojego posta ;(
Pien mozna przesunac, potrzeba duzo/troche do nadludzia w sile.
Mam pytanie dotyczące zawodu auto-join. Czy umiejętności możliwe do wytrenowania narastają stopniowo w krótkim okresie czasu, czy może raz na ok. tydzień można ich wytrenować więcej? Możliwe, że już było, ale wyszukanie tego mi się nie udało.