widocznie nie zrozumiałem twojego pytania. Przepraszam.
Mam braki w czytaniu ze zrozumieniem, bo nie skończyłem gimnazjum, więc proszę o wyrozumiałość Odpowiadałem jednak na ten post:
i tam daleka byłaś zarówno od pisania wyraźnie, jak i od pisania o "wymyślaniu przez siebie".Ninaeth pisze:No ale to jak mam przy imieniu pochodzenie, to już nie mogę mieć nazwiska? W sensie pochodzenie mimo, że wybieram sama, to dopisek do imienia jest generowany automatycznie dla wszystkich
Ale to, co odpisałem chyba jednak opierniczaniem nie jest...
Ponadto odpowiedziałem na Twoje pytanie z jak najlepszymi intencjami tak, jak je zrozumiałem. No i sporo osób (nie tylko tych w stowarzyszeniach, które to umożliwiają) nosi nazwiska wymyślone przez siebie - właśnie dzięki uprzejmości wizów. A więc JEST to jednak możliwe.
Zorrid, Masevoli:
Prawdziwy żółtek bez pomocy kolegi faktycznie ma przerąbane. W tym topicu obserwuję jednak ochoczą pomoc wielu osób, wbrew temu co piszecie.
Nie zmienia to jednak faktu, że (i pisze tu ogólnie, nie do żadnego konkretnego przypadku) sporo informacji jest dostępnych na WWW (wiki, strony, opcja szukaj na forum) oraz, że odpowiedzi na niektóre pytania szuka się w grze, a nie na forum. Właśnie takie coś czyni ten topic nieprzejrzystym, podobnie jak taka offtopowa dyskusja.
Ale ok, już lepiej nic nie odpowiadam.
P.S.
Może sensownie byłoby opracować jakiś F.A.Q. - nawet na podstawie ciekawszych pytań tego topicu.
odp na poniższe:
Dzięki Vayneelo, a pozostali skończcie z tym offtopem. Jechać po mnie możecie mi na PW.