Zawody Elitarne [Ankieta]

Archiwum zamkniętych tematów.

Czy jestes za usunieciem zawodow elitarnych i zastapienie ich masowymi?

Tak, nie ma na nie miejsca
139
54%
Nie, powinny zostać
118
46%

Liczba głosów: 257

Buluar

Re: Zawody Elitarne [Ankieta]

Post autor: Buluar »

Ale ustalilismy juz ze rozwoj koncepcji elitarnych umiejetnosci, tj. danie ich mrocznej stronie dobije tego muda.

Czytales moze te 15 wczesniejszych stron?
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.

Abraham Lincoln
Rennz
Kontakt:

Post autor: Rennz »

Tabulariks:
Przedstaw zatem konkretny pomysł, bo na razie rzuciłeś ogólnikiem - może faktycznie lepiej to rozwinąć, ale ja osobiście nie mam na to żadnego pomysłu. I popieram zdanie Buluara, że dorzucenie elitarek po drugiej stronie to gwóźdź do trumny po prostu.
Tabulariks
Kontakt:

Post autor: Tabulariks »

Buluar pisze:Ale ustalilismy juz ze rozwoj koncepcji elitarnych umiejetnosci, tj. danie ich mrocznej stronie dobije tego muda.

Ostatnio z Uklarem na ten temat dyskutowaliśmy, wizowie mają narzędzia, żeby wyrównać szanse. Arkadia to w końcu nie jest full pk mud, dobro musi być silniejsze, szczególnie, że (przyjmijmy na potrzeby dyskusji) zło gra lepiej :).

Wszystko więc rozbija się o odpowiedni balans. Naprawdę dużo można załatwić kodem bądź odpowiednią koncepcją (np. elitarka mc, jednak walcząca również ze sobą etc.).

Pozdrawiam.
Zapraszam na Dropbox, serwis umożliwiający synchronizację i archiwizację plików oraz katalogów (2GB za free) oraz dostęp do nich z PC, Mac, iPhone i Android!
Po rejestracji zarówno ja jak i Ty otrzymamy dodatkowe miejsce na dane :).
Buluar

Post autor: Buluar »

Rennz pociagniesz dalej rozmowe? Ja wymieklem po tej notce.
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.

Abraham Lincoln
Rennz
Kontakt:

Buluar pisze:Rennz pociagniesz dalej rozmowe? Ja wymieklem po tej notce.
Z przyjemnością (-:
Tabulariks pisze:
Buluar pisze:Ale ustalilismy juz ze rozwoj koncepcji elitarnych umiejetnosci, tj. danie ich mrocznej stronie dobije tego muda.

Ostatnio z Uklarem na ten temat dyskutowaliśmy, wizowie mają narzędzia, żeby wyrównać szanse. Arkadia to w końcu nie jest full pk mud, dobro musi być silniejsze, szczególnie, że (przyjmijmy na potrzeby dyskusji) zło gra lepiej :).

Wszystko więc rozbija się o odpowiedni balans. Naprawdę dużo można załatwić kodem bądź odpowiednią koncepcją (np. elitarka mc, jednak walcząca również ze sobą etc.).

Pozdrawiam.
Krótko i zwięźle - czemu dobro musi być silniejsze? Czemu nie może być sytuacji, że silniejszy jest ten kto lepiej potrafi grać?
Tabulariks
Kontakt:

Rennz pisze:
Buluar pisze:Rennz pociagniesz dalej rozmowe? Ja wymieklem po tej notce.
Z przyjemnością (-:
Tabulariks pisze:

Pozdrawiam.
Krótko i zwięźle - czemu dobro musi być silniejsze? Czemu nie może być sytuacji, że silniejszy jest ten kto lepiej potrafi grać?
W skrócie: dobro na Arkadii musi być silniejsze ponieważ nie jest to mud full pk.
Zapraszam na Dropbox, serwis umożliwiający synchronizację i archiwizację plików oraz katalogów (2GB za free) oraz dostęp do nich z PC, Mac, iPhone i Android!
Rennz
Kontakt:

Tabulariks pisze: W skrócie: dobro na Arkadii musi być silniejsze ponieważ nie jest to mud full pk.
A w tym wszystkim elitarki, które nota bene mają umy, spece i zabawki TYLKO pod PK. Czy zatem nie kłóci się to z twoją wizją cudownej Arkadii bez przemocy?
Ank

Post autor: Ank »

Tipi pisze:Dziekuje Ci za Twoje zdanie Tabularixie,

Domyslam sie , ze z elitarkami masz do czynienia dosyc czesto w tym swoim ishtar i wiesz w ogole dlaczego dyskusja powstala.
Dla takich zwolennikow elitarek mam propozycje, zeby dac mcekom 5 zawodow elitarnych. Blyskawicznie zniknely by z arkadii.
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Przeciez mc dostalo juz zawody elitarne i stad sie wziela cala dyskusja
Stay tuned for 80 years of crap
Tabulariks
Kontakt:

Rennz pisze:
Tabulariks pisze: W skrócie: dobro na Arkadii musi być silniejsze ponieważ nie jest to mud full pk.
A w tym wszystkim elitarki, które nota bene mają umy, spece i zabawki TYLKO pod PK. Czy zatem nie kłóci się to z twoją wizją cudownej Arkadii bez przemocy?
Nie, ponieważ elitarki z natury są wąskie kadrowo, ich moc przerobowa jest więc z natury ograniczona. Szczególnie, gdyby została dodana dla nich przeciwwaga po stornie MC w Imperium.
Awatar użytkownika
Gotmir

Post autor: Gotmir »

MC mialo elitarne umy na poczatku istnienia stowa.
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Zablokowany