Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Witam.
W związku z Ulavową reklamą, która ma sie jutro pojawić na kwejku, raz jeszcze gorąco zachęcam osobę odpowiedzialną do zmienienia domyślnego konfigu na któryś z dostępnych tutaj w tym temacie, żeby i nowi mogli sie cieszyć chociaż podstawowymi kolorkami, coby nie przestraszyli się tej czarnobieli.
W związku z Ulavową reklamą, która ma sie jutro pojawić na kwejku, raz jeszcze gorąco zachęcam osobę odpowiedzialną do zmienienia domyślnego konfigu na któryś z dostępnych tutaj w tym temacie, żeby i nowi mogli sie cieszyć chociaż podstawowymi kolorkami, coby nie przestraszyli się tej czarnobieli.
Dziękuję.
Jeszcze mówienie by można pokolorować.
Nie wiem czy kieruje pytanie w dobre miejsce ale spróbuje chyba mnie nie zabijecie.
Otóż dopiero co zacząłem grę, przeszedłem początek i na chwile ją wyłączyłem, gdy ponownie ją włączam pokazuje mi się to menu (wybór postaci, tworzenie nowej itd.) i teraz "chyba" najśmieszniejsza rzecz, nie wiem jak kontynuować swoja podróż
Jeżeli zły temat, albo gdzieś istnieją informacje na ten temat, to prosił bym o linka z przekierowaniem albo coś
z góry dzięki.
Otóż dopiero co zacząłem grę, przeszedłem początek i na chwile ją wyłączyłem, gdy ponownie ją włączam pokazuje mi się to menu (wybór postaci, tworzenie nowej itd.) i teraz "chyba" najśmieszniejsza rzecz, nie wiem jak kontynuować swoja podróż
Jeżeli zły temat, albo gdzieś istnieją informacje na ten temat, to prosił bym o linka z przekierowaniem albo coś
z góry dzięki.
Przy logowaniu sie wpisz imie, a nie mail.
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds,
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
Ależ z przyjemnościąDhogrin pisze:Dziękuję.
Czołem drodzy wizowie. Strasznie słabo wyglada filmik tutorialowy "Jak stworzyc postac", jesli w kliencie na stronie nie ma echa. Mogłbym zaprezentowac to na innym, ale chce zeby gracz widzial wszystko, tak jak on bedzie to widzial. Da sie cos z tym zrobic? Oczywiscie echo w opcjach mam wlaczone.
Kod: Zaznacz cały
#topmenu {height:40px}
ale generalnie świetna robota, jestem pod wrażeniem,
Map jeszcze nie ma. Prace trwają.
tak testuje i jeszcze jedną rzecz moglibyście dodać gdzies tam w kodzie :
Kod: Zaznacz cały
function disableF5(e) {
if ((e.which || e.keyCode) == 116)
e.preventDefault();
};
$(document).bind("keydown", disableF5);
-
Zapisanie aliasów
Zapisane aliasy znikają po rozłączeniu się i zalogowaniu dlaczego ?
Wprowadzanie do webowego klienta za każdym razem jest cholernie męczące mapa też nie działa po wyjściu z miasta początkowego ;/
Wprowadzanie do webowego klienta za każdym razem jest cholernie męczące mapa też nie działa po wyjściu z miasta początkowego ;/