Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Re: Oficjalny klient - skargi wnioski zazalenia
Ktos narzekal, ze nie widzi tego, co pisze.
Da sie to jakos zmienic?
Da sie to jakos zmienic?
Harac o Arkadii:: i w sumie jest pewien problem z takimi grami ... ludzie wkreceni tak jak ty
Na pierwszej stronie w tym temacie jest zamieszczony stworzony przeze mnie konfig, kolorujący podstawowe rzeczy, jak kondycje, walkę, mówienie czy wyjscia z lokacji.. Kawałek dalej jest jakiś konfig Meridiona.. Można by któryś z tych, czy jakiś inny prosty ustawić jako domyślny. Myślę, że nie byłoby to duzym problemem, a poczatkującym mogloby naprawdę ułatwić początki.
opcje echo?Asztarte pisze:Ktos narzekal, ze nie widzi tego, co pisze.
Da sie to jakos zmienic?
Popieram Dhogrina! Dajcie zoltasom domyslnie kolorki, moze beda wiecej kumac
I wywalić aliasa "z" od "zabij", bo w liście dostałem zamiast:
"Z wyrazami szacunku"
to
"zabij wyrazami szacunku"
"Z wyrazami szacunku"
to
"zabij wyrazami szacunku"
MAKE FOOD NOT WAR!
[*] BRAMA W MAHAKAMIE [*] - R.I.P. - Nie Zapomnimy!
[*] BRAMA W MAHAKAMIE [*] - R.I.P. - Nie Zapomnimy!
Czy mozna dodac do oficjalnego klienta pod klawisze:
5 - komenda gora
0 - komenda dol
F1...F12 - mozliwosc dowolnego definiowania
5 - komenda gora
0 - komenda dol
F1...F12 - mozliwosc dowolnego definiowania
Zmienic kolor tla i tekstu bo mozna od takiego stracic oczy. Przy czrnym tle i bialych napisach oczy sie bardzo szybko mecza. Juz lepiej zrobic jak w zmudzie ciwmna zielen dla tekstu
A może po prostu możliwość zmiany, bo ja np. od lat gram białe-na-czarnym, nieraz znacząco za długo, i daję radę. Może kwestia personalna. I wzrok wciąż niezły
To tylko pozory. Twoj wzrok sie szybciej meczy i jest mniej wydajny, tak moznaby to okreslic najogolniej. I to nie jeat moja wyssana z palca opinia tylko byly kiedys nawet badania w tym zakresie prowadzoneHaern pisze:A może po prostu możliwość zmiany, bo ja np. od lat gram białe-na-czarnym, nieraz znacząco za długo, i daję radę. Może kwestia personalna. I wzrok wciąż niezły
Nie przeczę. Niemniej, jest to kwestia personalnych upodobań, w związku z czym jeśli zmieniać, to dać do wyboru.