Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Noego.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
No to nie szokuje mnie że nie widziałeś.
Koleżanki i Koledzy,
Jakie cechy są najważniejsze dla postaci z zawodem miecznika?
Nrdan Neucharon z Twierdzy Mons Arx
Witaj Kolego. Siła, zręczność i wytrzymałość. Pozdrawiam.Ulf pisze:Koleżanki i Koledzy,
Ogre!
Dzięki serdeczne! Właśnie o tak konkretną odpowiedź mi chodziło! 
Wydaje mi się, że dla każdej postaci bojowej najważniejsze są zręczność, siła i wytrzymałość, jednakże np. dla krasnala z dualem warto by było ustawić więcej punktów dla zręczności, a dla elfa z legionistą podkreślić wagę siły.
Stąd też moje pytanie, które teraz sformułuję inaczej: która sposród trzech najważniejszych cech dla postaci bojowej (zręczność, siła, wytrzymałość) zasługuje na szczególe wyróżnienie podczas medytacji dla postaci krasnoluda z zawodem miecznika.

Wydaje mi się, że dla każdej postaci bojowej najważniejsze są zręczność, siła i wytrzymałość, jednakże np. dla krasnala z dualem warto by było ustawić więcej punktów dla zręczności, a dla elfa z legionistą podkreślić wagę siły.
Stąd też moje pytanie, które teraz sformułuję inaczej: która sposród trzech najważniejszych cech dla postaci bojowej (zręczność, siła, wytrzymałość) zasługuje na szczególe wyróżnienie podczas medytacji dla postaci krasnoluda z zawodem miecznika.
Żadna.Ulf pisze:która sposród trzech najważniejszych cech dla postaci bojowej (zręczność, siła, wytrzymałość) zasługuje na szczególe wyróżnienie podczas medytacji dla postaci krasnoluda z zawodem miecznika.
Jedź 222000
Widać że ogr przesiąkł elfami z lasu obok!
303000

Człowiek może być biedny, ale dopóki ma jakiś cel i stara się go osiągnąć jest piękny - Masutatsu Oyama
A drugi krasnoludami.
Athel Loren shall not suffer the presence of Men, nor Orcs, nor Dwarfs, nor Beastmen. If a foe takes a single step upon such sacred soil, they shall not take another.
TinTin++ Mud Client Manual
TinTin++ Mud Client Manual
Dzięki za rady dotyczące ustawienia cech.
Czy to zwykła wyznaniówka Sigmara? Amulet z czasem zmienia się w taką księgę?
Kod: Zaznacz cały
Na wysokosci jego uda spoczywa umocowana dwoma stalowymi lancuchami w pasie otwarta gruba ksiega z mosieznymi okuciami przedstawiajacymi symbole Sigmara.