Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Czy w można w ogóle podjąć zawód u wojownika w karczmie przy Averheim? Wygląda na to że się da, ale jaka jest na to komenda? Próbuję potwierdzać słowa mężczyzny, odpowiadać mu, czy pytać o rożne rzeczy, ale nic nie działa.
Poza tym, jeśli to nie tutaj, gdzie w Imperium, tak mniej więcej, można znaleźć trenera odpowiadającego lub podobnego do wykidajły z Ishtar?
Poza tym, jeśli to nie tutaj, gdzie w Imperium, tak mniej więcej, można znaleźć trenera odpowiadającego lub podobnego do wykidajły z Ishtar?
To jest trener etatowego legionisty:)
Człowiek może być biedny, ale dopóki ma jakiś cel i stara się go osiągnąć jest piękny - Masutatsu Oyama
W takim razie gdzie znaleźć Imperialnego wykidajle?
Bissingen już nie ma, a w Averheim nikogo nie znalazłem. Jedyny okoliczny trener czegokolwiek jakiego znalazłem, to ten legionisty w karczmie.
Czy szukać dalej w okolicy, czy może już go w ogóle nie ma, albo przeniósł się gdzie indziej?
Bissingen już nie ma, a w Averheim nikogo nie znalazłem. Jedyny okoliczny trener czegokolwiek jakiego znalazłem, to ten legionisty w karczmie.
Czy szukać dalej w okolicy, czy może już go w ogóle nie ma, albo przeniósł się gdzie indziej?
Mysle że pytanie Vorraca bardziej miało mieć znaczenie czy jak mam nadludzka zreczność to ona sie trenuje dalej czy eksp mi przepada?
Z moich obserwacji wynika, że nie ma ograniczenia górnego dla cech, poza opisowym- który swoją drogą jest tylko zgrabnym ujęciem podpiętych pod niego wartości liczbowych.
A na pewno ograniczeniem tym nie jest nadludz.
Inna kwestią jest sens expienia takiej cechy.
Jak wspomniałem są to jedynie wnioski z moich obserwacji, a jak jest naprawdę
to tylko wiedza ci co kod znają.
A na pewno ograniczeniem tym nie jest nadludz.
Inna kwestią jest sens expienia takiej cechy.
Jak wspomniałem są to jedynie wnioski z moich obserwacji, a jak jest naprawdę
to tylko wiedza ci co kod znają.
Gdzies przeczytalem, ze wyznaniowka MC znika po jakims czasie.
Jak to jest?
Perspektywa walczenia z calym swiatem dopiero teraz nabiera zabawnego aspektu. Hehe
Jak to jest?
Perspektywa walczenia z calym swiatem dopiero teraz nabiera zabawnego aspektu. Hehe

I nie wiem w którą stronę!
I nie wiem dokąd mogę dotrzeć!
Uwalniam swoją wolę
Zaczynam nową drogę.
I nie wiem dokąd mogę dotrzeć!
Uwalniam swoją wolę
Zaczynam nową drogę.
Lekarz Torgen od amputacji ci pomoze Khazog.
re: Khazog
Wyznaniówki Bogów Chaosu znikają po jakimś czasie. Trzeba złożyć odpowiednią ofiarę, aby dany bóg nie zapomniał o Tobie - po zalogowaniu się dostajesz odpowiedni komunikat, że nadszedł ku temu czas. Ignorując go dostatecznie długo tracisz wyznanie.
Będąc w stowarzyszeniu Mutantów Chaosu ten "problem" Cię nie dotyczy. Twoja ofiara to służba Mrocznym Potęgom, więc jesteś niejako zwolniony z powyższego.
Wyznaniówki Bogów Chaosu znikają po jakimś czasie. Trzeba złożyć odpowiednią ofiarę, aby dany bóg nie zapomniał o Tobie - po zalogowaniu się dostajesz odpowiedni komunikat, że nadszedł ku temu czas. Ignorując go dostatecznie długo tracisz wyznanie.
Będąc w stowarzyszeniu Mutantów Chaosu ten "problem" Cię nie dotyczy. Twoja ofiara to służba Mrocznym Potęgom, więc jesteś niejako zwolniony z powyższego.
Wie ktoś w którym miejscu można wziąć pochodzenie z Karak Kadrin?
EDIT: Ok znalezione
Ale podpiąłbym się także pod pytanie Zuli - czyli trener wykidajło z Bissingen został gdzieś przeniesiony?
EDIT: Ok znalezione

Ostatnio zmieniony 16 lis 2013 18:49 przez Dorin, łącznie zmieniany 1 raz.
O takie rzeczy należy pytać w grze. (tak, wiem, że nie o taką chodziło)
Niemniej sugeruję wybrać się na tereny imperialne zamieszkiwane przez krasnoludy.
G.
Niemniej sugeruję wybrać się na tereny imperialne zamieszkiwane przez krasnoludy.
G.

Urodziłam się po to, żeby umrzeć
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.