To moze zrobmy ten elfi sprzet w Isztar? Pewnie tamtejsze elfy nie beda mialy nic przeciwko!Amavandrel pisze:W pewnym sensie problemem jest w ogole kwestia sprzetu dla elfa, a posrednio takze kwestia klas pancerzy. "Elfiego" sprzetu jest niewiele, a jesli jest, to w takich statach ze malo kto sie decyduje na jego uzywanie (uprzedzajac komentarze: sprzet z ciemnych nie dla kazdego jest alternatywa).
Kowal w Athel-Loren
Re: Kowal w Athel-Loren
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
-
Re Coronius:
Ale tak wlasciwie to o co Ci chodzi?
Masz o zarypania sprzetu dla RA/tileanskiego, ale boli Cie ze ktos ma pomysl zrobienia jednego pancerza i trzech sztuk broni elfiej?
Re Buluar:
Mnie nie przeszkadza, zeby elfy z isztar zalozyly taki temat w BP.
Poki temat jest o A-L to trzymam sie takiej koncepcji ;]
Masz o zarypania sprzetu dla RA/tileanskiego, ale boli Cie ze ktos ma pomysl zrobienia jednego pancerza i trzech sztuk broni elfiej?
Re Buluar:
Mnie nie przeszkadza, zeby elfy z isztar zalozyly taki temat w BP.
Poki temat jest o A-L to trzymam sie takiej koncepcji ;]
Chodzi o to, ze macie najlepiej chroniony teren stowarzyszenia w tej grze, polozony w miejscu, z ktorego wystarczy sie ruszyc 50 lokacji, w ktoras ze stron, aby zdobyc calkiem niezly sprzet, a ponadto chcecie kowala, najlepiej w srodku lasu, produkujacego elfie zbroje ze statami plyt zakonnych.
Napisz prosze jeszcze, ze chcecie miec mozliwosc placenia ziolami za te plyty i przysiegam, ze juz wiecej sie nie odezwe w tym temacie
Napisz prosze jeszcze, ze chcecie miec mozliwosc placenia ziolami za te plyty i przysiegam, ze juz wiecej sie nie odezwe w tym temacie
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
Amavandrel pisze:Re Coronius:
Chyba szkoda, mojego czasu na tłumaczenie, ale co tam:Amavandrel pisze:W pewnym sensie problemem jest w ogole kwestia sprzetu dla elfa, a posrednio takze kwestia klas pancerzy. "Elfiego" sprzetu jest niewiele, a jesli jest, to w takich statach ze malo kto sie decyduje na jego uzywanie (uprzedzajac komentarze: sprzet z ciemnych nie dla kazdego jest alternatywa).
Jeżeli dowolne graty leżące w mojej okolicy nazywasz 'sprzętem dla mnie', to pisząc, że nie ma 'elfiego' sprzętu pierdzielisz bzdury, bo macie niedaleko zmory i jaskinie bandytów.
Jeżeli masz na myśli coś elfiego, wykonanego przez elfa, to i tak są rasy w gorszym położeniu, więc nie wiem o co płaczesz.
Niektorzy mysla ze elfy powinny biegac nago lub w zwiewnych szatach ganiajac motylki a przy pierwszej okazji nadziac sie na bron jakiegos MC czy OK. Jakim prawem elf moze chodzic w elfiej zbroi? Przeciez to sie nie miesci w ich malych rozumkach.
Oczywiscie, ze moze. Opiszcie kawalek terenu, z jakas elfia osada, w ktorej bedzie jakis elfi zbrojmistrz, do ktorego bedzie mogl przyjsc tez Zbyszek z Karak Varn, gdzie bedzie moglo wpasc zle OK i jebnac jakiegos elfiego straznika.Evandeil pisze:Niektorzy mysla ze elfy powinny biegac nago lub w zwiewnych szatach ganiajac motylki a przy pierwszej okazji nadziac sie na bron jakiegos MC czy OK. Jakim prawem elf moze chodzic w elfiej zbroi? Przeciez to sie nie miesci w ich malych rozumkach.
To co innego, niz zrobienie zbunkrowanego w magicznym lesie naszpikowanym lucznikami kowala. Nie dostrzegasz roznicy?
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
-
Zabunkrowany obszar z prywatnym kowalem... Niech sie zastanowie...
Kuznia chaosu dalej funkcjonuje, czy juz zabrali komplet sprzetu z KODOWA blokada dla graczy z zewnatrz?
Loren nie jest blokowane kodowo, co moze potwierdzic kilku graczy z 'ciemnej strony'.
Jesli chodzi o mnie, to moglaby byc nawet osada. Zawsze nowe miejsce dla ogrow do zjedzenia elfa
Kuznia chaosu dalej funkcjonuje, czy juz zabrali komplet sprzetu z KODOWA blokada dla graczy z zewnatrz?
Loren nie jest blokowane kodowo, co moze potwierdzic kilku graczy z 'ciemnej strony'.
Jesli chodzi o mnie, to moglaby byc nawet osada. Zawsze nowe miejsce dla ogrow do zjedzenia elfa
Kuźnia chaosu jest prywatnym wewnątrzgildiowym kowalem. Takim samym jak zakonna, czy gryfia.
Przestańcie w końcu pierdolić głupoty i poczytajcie co się do was pisze: każdy inny (nie gildiowy) kowal jest ogólnodostępny.
Powtarzanie w kółko, że AL też jest ogólnodostępne jest marną próbą zrobienia z drugiej strony dyskusji debila.
Przestańcie w końcu pierdolić głupoty i poczytajcie co się do was pisze: każdy inny (nie gildiowy) kowal jest ogólnodostępny.
Powtarzanie w kółko, że AL też jest ogólnodostępne jest marną próbą zrobienia z drugiej strony dyskusji debila.
-
Przestan sie tak denerwowac, bo Ci zylka peknie.
Skoro sa stowarzyszenia, ktore maja prywatnego, wewnetrznego kowala, to co Wam przeszkadza polprywatny, niewewnetrzny? LE nie maja innego.
Skoro sa stowarzyszenia, ktore maja prywatnego, wewnetrznego kowala, to co Wam przeszkadza polprywatny, niewewnetrzny? LE nie maja innego.
Te stowarzyszenia za owych kowali płacą. Zwykle dość słono.
A jak LE płaci za magiczny las, niewidzialnych łuczników, darmowe żarcie w karczmie-safelocku, dwóch kuśnierzy, jakieś farbki i inne cuda na kiju dostępne wyłącznie dla członków LE i to wszystkie poza lokacjami gildiowymi?
Ojej. Nijak. Ale jeszcze Wam mało, tak? Bez żartów.
A jak LE płaci za magiczny las, niewidzialnych łuczników, darmowe żarcie w karczmie-safelocku, dwóch kuśnierzy, jakieś farbki i inne cuda na kiju dostępne wyłącznie dla członków LE i to wszystkie poza lokacjami gildiowymi?
Ojej. Nijak. Ale jeszcze Wam mało, tak? Bez żartów.