Visborg... Blagam. Moze siostre jeszcze powinienem zaoferowac?
Bylo juz kilka momentow idealnych na odpowiedz ze strony administracji.
Bez przegiec. Sam mam wszystko zrobic i podac na tacy? Z checia, niestety to jest niewykonalne. Co to za tekst ten o wiarygodnosci? Ze jestem fajfusem mitomanem ktory chce wyludzic milion dolarow/zostac szefem? No w razie gdyby ktos nie wiedzial to to jest nie mozliwe bo kasy tu nie ma a w momencie w ktorym bym sciemnial to musial bym zniknac w nieslawie... Czy moze chodzi o wiarygodnosc "czarodziejow"?? To znaczy ze ktos inny robi ta gre a oni sa figurantami?
Dobra.
-Banner nie stanowi problemu jesli odbedzie sie to na zasadach non-profit.
-Moge zadzwonic do G. Szulca (wiem wiem juz tam nie pracuje ale moze zalatwic to...) i ustawic sie czy to sam czy z kims z administracji i pogadac o reklamie, oficjalnie. Nieoficjalna odpowiedz poki co jest na tak. Ale potrzebny jest ktokolwiek z administracji, nawet ten od zamiatania wiezy, byle byl czarodziejem, zeby ustalic wytyczne i fakty...
-Moge zrobic to samo w fantastyce. Niestety nie moge dac kurwa wywiadu o tworzeniu gry bo nie jestem wizem... Nie chce tez pisac o grze czy cokolwiek w ktorej jestem graczem, szeregowym graczem.
-Onet j.w.
-Moge zaplacic za pozycjonowanie. Sam ot tak sobie bo mnie stac i mam ochote, Bezintere-kurwa-sownie. Jesli naprawde NIKT tutaj nie wie jak zrobic to za darmo, w co watpie...
-Moge poswiecic kilka lub wiecej tygodni (tak jak pisalem wczesniej, swieta minely, mam czas) aby siedziec na forumach i zaprzeczac gostkom ktorzy pisza ze arkadia to denny pk mud a administracja to goscie ktorzy sa nadeci i nie maja pojecia co robia... Mozecie poczytac zreszta sami jaka jest opinia i z czym przyjdzie walczyc.
Co jeszcze mam zrobic, napisac??????????? Dwie osoby mi logi przyslaly na priv... DWIE! Kilkanascie dalo znac ze mnie popiera i nic. No rece opadaja...
Padl fajny pomysl z filmikiem. Ok. Ale ja nie umiem tego zrobic.

Biznesplan?
Wziasc dupy w troki, ustalic co kto ma zrobic i poswiecic temu dwa trzy miesiace. To caly biznes plan.
Jesli zreszta jest tak jak mowisz to moze ktos by napisal, sluchaj zarobieni jestesmy nie mamy czasu ale masz zielone swiatlo. Bo fakt ze temat nie zostal zamkniety to wiesz...