Gdzie mogę znaleźć... ?
Re: Gdzie mogę znaleźć... ?
Pochodzenie już mam! Dziękuję. Interesuje mnie sprzęt. Chociaż w sumie jakiś hełm z rogami i mamy Norski hełm:D
Przeróżne futrzaki typu płaszcze, buty itp. spokojnie znajdziesz. Generalnie wygląd dla się zrobić ale o przedmioty typowo z przymiotkiniem albo w opisie, ze pochodzą w Norski to trochę przegrana sprawa jeśli chodzi o ogólny dostęp. Ale tak podpowiem, że kombinując i zagadując z kimś ze stowarzyszenia gnomich wynalazców to kto wie, no ale to już trochę samozaparcia, "zależy jak bardzo ci zależy";).
Mowisz do posiwialego wiekowego kruka w Khazalidzie: Co poradzisz jak nic nie uradzisz.
Posiwialy wiekowy kruk kracze w Khazalidzie: Niiic.
Dzięki śliczne. To tak na przyszłość. Bo póki co więcej przesuwania się po expowiskach niż erpega )))
Arkadiowa Wiki twierdzi, że ktoś w Oxenfurcie naucza tropienia - czy można prosić o wskazówkę, kto? Wydaje mi się, że przepytałem chyba wszystkich mieszczan, strażników, marynarzy, żebraków i pijanych studentów i nikt tam nie wydaje się skory do dzielenia się żadną przydatną wiedzę (przynajmniej na ten temat)...
Chyba że to nieaktualna informacja na wiki?
Chyba że to nieaktualna informacja na wiki?
Możliwe, że wytrenowałeś w innym miejscu wyżej i tych treningów w Oxenfurcie już nie zobaczysz. W Oxenfurcie treningi są rozrzucone pomiędzy npcami a uniwersytetem. (osobiscie nie pamietam, gdzie tam to było)
Mowisz do posiwialego wiekowego kruka w Khazalidzie: Co poradzisz jak nic nie uradzisz.
Rzecz w tym, że właśnie tej umiejętności mi brakuje, nie mam jej w ogóle wytrenowanej (wyleciało mi z głowy, że miałem się wybrać do Imperium i znaleźć kogoś kto mnie jej poduczy, później znalazłem na wiki informację, że podobno jest w Oxenfurcie-mieście i tak trafiłem tu gdzie jestem - do tego tematu ). Może ktoś się przede mną schował akurat... (Gaunez, czy to ty nicponiu, znowu na uciechy żeś poszedł zamiast nauczyć mnie czegoś pożytecznego?) O tą umiejętność jakoś specjalnie trzeba było podpytać, zagadać?
Może na katedrze szpiegostwa być sprawdził..
Hmmm... Czy dobrze rozumiem, że mówimy o Katedrze Historii Najnowszej i o znajdującym się tam pokoiku z regałami, wypełnionymi księgami?
Jeśli tak, to chyba niestety nie tam, ponieważ nie mam tam do wytrenowania żadnych umiejętności, a na liście umiejętności tropienia brak...
Jeśli tak, to chyba niestety nie tam, ponieważ nie mam tam do wytrenowania żadnych umiejętności, a na liście umiejętności tropienia brak...