Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Istnieje jakiś prosty sposób na szybszą regenerację many? Bo ten czas, który się czeka na przykład na niejedno to trochę zatrważające.
Mimi dobrze pisze z tym bonusem do ofensa, tzw. "zza pleców lejesz mocniej" 

Tak się teraz zastanawiam, czy przypadkiem moby też nie biją lepiej zza pleców...
Im wiecej przeciwnikow koncentruje sie na jednej osobie, tym latwiej jest im ja trafic.
Redukowane sa wszystkie wspolczynniki obrone - uniki, parowanie, tarczownictwo.
Dotyczy to zarowno npcow jak i graczy.
Redukowane sa wszystkie wspolczynniki obrone - uniki, parowanie, tarczownictwo.
Dotyczy to zarowno npcow jak i graczy.
dzieki!
w sumie tak mi sie wydawalo, ale ze nie prowadze statystyk - wlasnie "wydawac sie " moglo
w sumie tak mi sie wydawalo, ale ze nie prowadze statystyk - wlasnie "wydawac sie " moglo

Rafgart - a mi się zdawało, że parowanie i tarcza działa tak samo świetnie w tłumie przeciwników a tylko uniki słabiej działają...
Zdawało mi się tylko?
Zdawało mi się tylko?
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Może redukcja obrony jest mniejsza w tarczy, niż w unikach, albo potrzebny większy tłum, żeby się zaczęło coś redukować.
Może, może
Może, może

To ja może pytanie ciut śmieszne i całkiem z innej beczki - jak wybrać miasto w którym chcemy wysiąść (na początku)? Poprzednie rzeczy jakoś ogarnąłem, to jednak przerasta moją wyobraźnię...
Z tego, co pamietam, kapitan pod koniec podrozy pyta sie, gdzie chcesz sie udac - czy do Novigradu, czy do Nuln.
<Gruer> troche wiocha by byla z jakas inna elfka wyjsc na miasto ale ty jestes ziomalka
<3<3<3
Pam pam
<3<3<3
Pam pam