Porady dla graczy.

Forum wieści z Arkadii.
Hunrim

Re: Porady dla graczy.

Post autor: Hunrim »

Powinno być na targu, wpisuj "przejrzyj" we wszystkich lokacjach. Chyba że masz wyjątkowego pecha, czasem zdarza się, że niektórych towarów po prostu akurat nie ma i pozostaje jedynie czekać ( tak często jest na przykład z łopatą w jednym z zadań na Ard Skellige). Być może w tym zadaniu jest analogicznie.

edit Właśnie jest apokalipsa, więc masz problem z głowy :)
Bevurn

Post autor: Bevurn »

to juz drugi raz kiedy nie moge jej dostac :P zobaczymy teraz ;)
edit:
bylo pioro :)
dzieki za pomoc
Rennz
Kontakt:

Post autor: Rennz »

Hunrim pisze:Powinno być na targu, wpisuj "przejrzyj" we wszystkich lokacjach. Chyba że masz wyjątkowego pecha, czasem zdarza się, że niektórych towarów po prostu akurat nie ma i pozostaje jedynie czekać ( tak często jest na przykład z łopatą w jednym z zadań na Ard Skellige). Być może w tym zadaniu jest analogicznie.

edit Właśnie jest apokalipsa, więc masz problem z głowy :)
Pomaganie z rozwiązywaniem zadań w ten sposób jest zabronione.
Hunrim

Przecież go poinformowałem tylko gdzie jest pióro - to raz. Po drugie, lepiej chyba , że tutaj się dowie niż w końcu zapyta wujka google i wszystko zrobi z kartki.
Rennz
Kontakt:

Post autor: Rennz »

Równie dobrze mogłeś mu powiedzieć, że do questa z żarówką trzeba pogadać ze ślepym gnomem, a do questa z zieloną paczką trzeba podnieść czarną płytkę z podłogi. Nie ja jestem od rozsądzania czy powiedziałeś za dużo czy nie, ale do tej pory taka informacja nie była informacją zgodną z ogólnie panującymi zasadami.

Drugi argument w ogóle do mnie nie przemawia - wolisz złamać zasady razem z nim niż pozwolić mu je złamać samemu?
Hunrim

Nie, wolę żeby rozwiązał zadania sam, czasem otrzymując od kogoś niewielką podpowiedź niż, żeby je robił bezmyślnie z kartki. Jeżeli miałbym być ukarany za de facto od dawna martwy przepis, to proszę bardzo.
Zarbur

Post autor: Zarbur »

Mam problem. Chciałem zapisać się do klubu górników, znalezłem tego NPCa, każe mi udowodnic ze sie nadaje. Jednak nigdzie w twierdzy nie moge kupic kilofa, nie widzialem zeby ktos kopal w kopalni wiec nie wiem jak sie za to zabrac. (po prostu jest aktualnie niedostepny czy gdzie indziej szukac?) NPC na inne pytania niz o gornikow nie odpowiada. (bo rozumiem ze trzeba mu przyniesc/dac/ oddac/pokazac urobek)
Awatar użytkownika
Godar

Post autor: Godar »

@Zarbur:
Z tego co pamiętam, to kiedyś trzeba było wykopać samorodek złota w kopalni w górach w Tilei (tam na N od Alimento) i przynieść mu. I chyba tylko tam jest czynna kopalnia. Ale mogło się coś zmienić, ja się w to ładnych parę lat temu bawiłem. Poza tym, z tego co wiem, górnictwo jako forma zarobkowania jest raczej całkowicie niegrywalne, ze względu na duże ryzyko zgona i niewielkie zarobki. A szkoda, swoją drogą... Chyba, że chcesz dostać fartuch wyłącznie w celach erpegowych ;)
Zarbur

Post autor: Zarbur »

dokładnie. ale skoro tyle z tym zachodu to trochę lipa, sądziłem że gdzieś na miejscu da się to załatwić :/
Gość

Post autor: Gość »

Nie ma co sie poddawac przy pierwszej przeszkodzie: ] Tymbardziej ze moze sie to okazac latwiejsze niz trudniejsze.
Zablokowany