Balans, exp i inne cuda

Forum wieści z Arkadii.
Coronius

Re: Balans, exp i inne cuda

Post autor: Coronius »

Ale przecież nie masz obowiązku logowania się zaraz po apoce. Możesz te 10 minut poczekać.

Ale żeby nie było, to pomysł popieram, bo mi tez zioła przez to znikają.
Kagain

Post autor: Kagain »

Byś uważnie czytał zanim dorzucisz swoje trzy grosze to byś zauważył, że napisałem, że nie wiedziałem o Apokalipsach. Gdybym wiedział to bym się nie logował żeby specjalnie stracić zioła...
Coronius

Dwie komendy:
system oraz zakończ
Awatar użytkownika
Noah

Post autor: Noah »

I znów pokazałeś że nie przeczytałeś notki.
Przy zalogowaniu sie zaraz po apoce możesz złapać takiego laga że nic przez 10 sekund nie zrobisz.
How do I reach these kids?
Kagain

Post autor: Kagain »

Coronius:
Teraz to się zastanawiam czy tylko udajesz idiotę czy na prawdę masz jakieś problemy z myśleniem.
Kagain pisze:Arkadia jest wtedy bardzo powolna i postaci wchodzące do świata nie są w stanie nic zrobić.
Przestań może komentować każdą wypowiedź próbując zrobić z innych sieroty, o przemądra istoto.
Ale żebyś zrozumiał to Ci wyjaśnię dokładnie jak to wygląda.
1 - Logujesz się zaraz po Apoce (O KTÓREJ NIE WIEDZIAŁEŚ).
2 - Wciskasz alias na chowanie ziół (5 woreczków = przynajmniej 10 komend).
3 - Widzisz jak reakcja na każdą z komend trwa po kilka sekund, a w międzyczasie co parę chwil pojawia się informacja o usychających ziołach.
4 - Patrzysz i czekasz bo co byś nie wpisał to i tak wpierw muszą się wykonać komendy wysłane wcześniej.
Więc życzę Ci powodzenia przy wpisywaniu w takiej chwili 'system' i 'zakoncz'. Może ktoś tak genialny jak Ty osiągnie lepsze efekty niż zwykli śmiertelnicy.
Awatar użytkownika
Werbat
Kontakt:

Post autor: Werbat »

Kagain pisze:Przestań może komentować każdą wypowiedź próbując zrobić z innych sieroty
Kagain pisze:Wciskasz alias
'Wciska' się binda. Alias się 'wpisuje'.
Sam robisz z siebie sierotę.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Coronius

Kagain pisze: Tona smiecia
Podajesz imie, podajesz haslo, dajesz komende system i zakanczasz.
Jezeli nie bylo apoki, to mozesz smialo ponownie sie zalogowac. Ziola nie uschly!
Grrid

Post autor: Grrid »

Jakie to proste. Od dzisiaj zaczne uzywac!
Ulav

Post autor: Ulav »

Coronius czytał notki i ma racje. ;) Komenda system może zostac użyta podczas tej chwili "rozruchu", kiedy jeszcze nie masz władzy nad postacią, a hasło już wpisałes. Pozatym, jak wpiszesz "Kagain", zobaczysz: Podaj hasło i odczekasz pięc minut, to nie zalogujesz się napewno kiedy będzie trwac poapokalipsowy lag.
Muirenn

Post autor: Muirenn »

A ja mam takie pytanko.

Po dodaniu speca postepy zaczely mi bardzo szybko wskakiwac. 10-20 minut na poziom. (wiele przeszedl, niepelny AJ). Na takich ghulach 10-15 mobow.

Potem cos mi sie zepsulo (po znacznych wskoczyly male i juz sie nie chcialy ruszyc). Podobno po apoce (dwoch?) zostalo to poprawione, ale ja nie mam postepow nawet po ponad 50 ghulach.

Pytanie brzmi czy tak ma byc, czy moze jednak powinnam zglaszac bledy (cechy ida w gore ale tez kiepska sidziec przez ponad godzine nie widzac postepow)
ODPOWIEDZ