Płacze na Magów

Forum wieści z Arkadii.
Tareg

Re: Płacze na Magów

Post autor: Tareg »

Ki ch*j? Może coś ktoś na wieści wrzuci czy coś?
Awatar użytkownika
Ursa

Post autor: Ursa »

Witam,
ja także dziękuję - chociaż liczyłam na więcej :)
Pozdrawiam,
Nienasycona Ursa
"Ni ma gorszyj bestyi na świcie, niżli uzbrojona krasnoludzka baba w pełnym galopie"
Ghardrim

Post autor: Ghardrim »

Również dziękuję za zmiany :) I tak samo liczę, że nie skończy się na tym
Nobia

Post autor: Nobia »

Dzieeekuuuujeeemyyy!
Gniot

Post autor: Gniot »

Tez bym chcial podziekowac tylko...nie wiem za co : /
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Perrar

Post autor: Perrar »

Wohooooooooooo!!
Ogromne dzięki! Tego mi brakowało od dawna :D

No dobra, o co chodzi z tymi podziękowaniami?
Up onto the overturned keel Clamber,
with a heart of steel
Cold is the ocean's spray
And your death is on its way
With maidens you have had your way
Each must die some day!"
Rennz
Kontakt:

Post autor: Rennz »

Ja też się przyłączę do podziękowań - dzięki!
Gość

Post autor: Gość »

moje uszanowanie. chcialbym dowiedziec sie o paru kwestiach mechaniki pvp na arkadii, ktore ostatnio zostaly zmienione. w jakim celu skrociliscie trakty? po co zmodyfikowaliscie cios w plecy? wreszcie, epokowa zmiana, ktora ulatwila zycie kazdemu graczowi, czemu czasem nie widac ucieczki przeciwnika? prowadzi to do kretynskich sytuacji gdy cala druzyna stoi 2 sekundy na lokacji orientujac sie po chwili, ze przeciwnik wyszedl.

i jeszcze kolejna sprawa, czemu juz kolejny rok zamkniete sa gildie? pamietam (2, 3 lata temu?) zdobywalismy zakon, ktory okazal sie zbugowany, stad tez cofanie postaci po tej akcji. reszta gildii, ktore mialem okazje zdobywac byla w jak najlepszym porzadku. kwestia do przemyslenia jest tu standard obrony mutantow, ale to juz na marginesie. stad tez moje pytanie, macie zamiar w ogole otworzyc gildie, trwaja prace zmierzajace w tym kierunku?
ostatnie milard pytan na ten temat kwitowaliscie tajemniczym i wielce intrygujacym milczeniem, mam nadzieje, ze po kilku latach udzielicie jakiejkolwiek informacji, na ktora czekaja wszyscy gracze grajacy w gildiach bojowych.
Buluar

Post autor: Buluar »

... jak rowniez czesc niegrajacych graczy!

Na marginesie, Cirdzie popsul Ci sie shift? Ja wiem, ze jezyk polski trudna jezyk - pies scieka i woda scieka, ale zachowujmy jakies minimum.
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.

Abraham Lincoln
Ulav

Post autor: Ulav »

Z tego co wiem, Korki były zakodowane tak, ze nikt nie mógł ich zdobyc(Pozdro Hakon). Dlatego wszystkie gildie sa zamkniete. Najprostsze rozwiazanie - Niech korsarze nie moga zdobyc nikogo, a nam niech dadzą sie bawic. Nie mozna zakodowac JAKIEGOKOLWIEK celu dla gildii do pvp? Niech npc stoi na srodku traktu, a za zabicie/obrone dostanie sie cos UNIKATOWEGO na całą apokalipse. Bonus do expa, bonus do czegostam. Niech gildia moze nosic sprzet i go "poswiecac", nabijajac sobie jakies punkty ktore KIEDYS beda przydatne do czegos. COKOLWIEK. Nie wiem skad wstret u wizow do eventow, skoro kazdy zdaje sobie sprawe, ze takie rzeczy napedzaja gre.
Zablokowany