Jeszcze Goldfinger pisał, ze robi dużo wolniej.Pulp pisze:Tylko ze moje i Coroniusa obserwacje wskazuja na to, ze problem ma inną (lub tę i jeszcze inną) przyczyne niż wskazał Rafgart.
Balans, exp i inne cuda
Re: Balans, exp i inne cuda
I ja tez sie do tego przylaczam.Coronius pisze:Jeszcze Goldfinger pisał, ze robi dużo wolniej.Pulp pisze:Tylko ze moje i Coroniusa obserwacje wskazuja na to, ze problem ma inną (lub tę i jeszcze inną) przyczyne niż wskazał Rafgart.
Jaeden, cham i prostak.
Jesli polelf, to tylko owiany legenda, w srebrzystej zbroji i z helmem, ktory mowi "zabij".
Jesli polelf, to tylko owiany legenda, w srebrzystej zbroji i z helmem, ktory mowi "zabij".
Ale Rafgart chyba pisal, ze expi sie tak samo szybko, tylko postepy inaczej wskakuja, bo sie wyswietlanie zepsulo?
No ale Rafgart napisał, że niby powinno być dużo szybciej, a jest dużo wolniej.
Mi postępy lecą błyskawicznie, ale nie ma z tego żadnego przyrostu w cechach (-:
-
Coś się jednak pozmieniało, strasznie to widać w drużynówce.
Wcześniej: Albo postępy wchodziły równo, albo mnie wchodziły nawet szybciej niż słabszym.
Teraz: Trolle.. ok 90 minut. "zwiedził" - niepełne nieznaki, "b dośw" - b małe, "kawał" - zadowalające (pełne zawody) + AJ "kawał" (nie wiem jakie miał).
Samotny: prawie 2 razy tych samych mobów do zabicia niż wcześniej (a coś mocniej tną), czas z 20-30 minut do 50-70.
Jako, że wyróżniona trójką podcecha skakała mi wcześniej co 90-100 postępów, jak się mają obecne nieznaki do starych, będę mógł powiedzieć może za 3 tygodnie (przy tym tempie wskakiwania)... Zauważyłem również, że taką zmianę progu przyrostu (u tych mobów) miałem wcześniej dopiero na mocniejszym "wielce".
Wcześniej: Albo postępy wchodziły równo, albo mnie wchodziły nawet szybciej niż słabszym.
Teraz: Trolle.. ok 90 minut. "zwiedził" - niepełne nieznaki, "b dośw" - b małe, "kawał" - zadowalające (pełne zawody) + AJ "kawał" (nie wiem jakie miał).
Samotny: prawie 2 razy tych samych mobów do zabicia niż wcześniej (a coś mocniej tną), czas z 20-30 minut do 50-70.
Jako, że wyróżniona trójką podcecha skakała mi wcześniej co 90-100 postępów, jak się mają obecne nieznaki do starych, będę mógł powiedzieć może za 3 tygodnie (przy tym tempie wskakiwania)... Zauważyłem również, że taką zmianę progu przyrostu (u tych mobów) miałem wcześniej dopiero na mocniejszym "wielce".
Tak, to prawda, napisal tez, ze sie tym zajmie, co sugeruje, ze domysla sie w czym problem. A zatem, czekamyGunnar pisze:Ale Rafgart chyba pisal, ze expi sie tak samo szybko, tylko postepy inaczej wskakuja, bo sie wyswietlanie zepsulo?

Jaeden, cham i prostak.
Jakby to mogło coś pomoc, to dziś miałem dziwny przypadek.
| minimalne | 18:31:20 | 00:16:40 | 3 | 3 |
| nieznaczne | 20:15:20 | 01:44:00 | 35 | 57 |
| bardzo male | 20:59:54 | 00:44:34 | 71 | 119 |
| nieznaczne | 22:48:29 | 01:48:35 | 98 | 212 |
+========================================================+
Mimo że się nie przelogowałem, to drugi raz nieznacze są zamiast małych....
| minimalne | 18:31:20 | 00:16:40 | 3 | 3 |
| nieznaczne | 20:15:20 | 01:44:00 | 35 | 57 |
| bardzo male | 20:59:54 | 00:44:34 | 71 | 119 |
| nieznaczne | 22:48:29 | 01:48:35 | 98 | 212 |
+========================================================+
Mimo że się nie przelogowałem, to drugi raz nieznacze są zamiast małych....
Mam podobny problem 
Nie moge sie przebic przez magiczna bariere "nieduze"
Cofa mnie na "nieznaczne" i tak w kolko

Nie moge sie przebic przez magiczna bariere "nieduze"

Cofa mnie na "nieznaczne" i tak w kolko

Liberate tute me ex Inferis!!!
Neferata - Vampire Queen
Neferata - Vampire Queen
Mi po znacznych male wskoczyly, a potem juz nie chcialy drgnac [quote][/quote]