Nieprawda.Gniot pisze:Duch drakwaldu...
http://www.atomicarchive.com/Photos/LBF ... s/SB50.jpg
p.s.
Ja tam mysle ze to wystarczajace ostrzezenie i sami zrobia porzadek.
PRAWDA KUPCY !?
System gildiowy
Re: System gildiowy
Parafrazujac:
"Ceterum censeo Cech esse delendam"
"Ceterum censeo Cech esse delendam"
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Parafrazując cytat z psów:
- Wszystkich nie wypier*** szefa gildii to oni muszą mieć, no co? Żółtków zatrudnia?
- Szefostwo to oni miedzy sobą wybiorą...
Wiecie od starożytnej Grecji durnota się zaczęła na demokracje, a ona umiera dźgana przekęetami... Więc może wizowie sami niech ustalają szefostwa w oparciu o podania z poparciami? Może nie będzie lepiej ale na pewno śmiesznie Tylko rządy silnej reki mogą pomoc!
- Wszystkich nie wypier*** szefa gildii to oni muszą mieć, no co? Żółtków zatrudnia?
- Szefostwo to oni miedzy sobą wybiorą...
Wiecie od starożytnej Grecji durnota się zaczęła na demokracje, a ona umiera dźgana przekęetami... Więc może wizowie sami niech ustalają szefostwa w oparciu o podania z poparciami? Może nie będzie lepiej ale na pewno śmiesznie Tylko rządy silnej reki mogą pomoc!
Mam nadludzia w silce juz dzisiaj zloze podanie "silnej reki" i zrobie tam z wami porzadek ...
A jak sie tam nie dogadacie szczegolnie BABY to skonczycie jak drakwald niszczac w uj roboty ktora ktos w kodowanie wlozyl nie mowiac o historii gildii ...
Powodzenia.
p.s.
eve tu eve tam ... ino do kg nie przylaz.
Re down:
ale to tylko w DGN bo wtedy maja +1 do zgonu ;P
A jak sie tam nie dogadacie szczegolnie BABY to skonczycie jak drakwald niszczac w uj roboty ktora ktos w kodowanie wlozyl nie mowiac o historii gildii ...
Powodzenia.
p.s.
eve tu eve tam ... ino do kg nie przylaz.
Re down:
ale to tylko w DGN bo wtedy maja +1 do zgonu ;P
Ostatnio zmieniony 26 lip 2010 15:44 przez Gniot, łącznie zmieniany 2 razy.
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Walka na arenie miedzy kupcami o stolek Mistrza!
A wygrany walczy z generalem SGW (macie jakiegos szefa, nie? ) o podniesienie uma "targowanie"!
A wygrany walczy z generalem SGW (macie jakiegos szefa, nie? ) o podniesienie uma "targowanie"!
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Ja to chyba bym chciał być takim MG ds. graczy. Ale by się kasacji posypało :>
Moje referencje:
- Nikogo nie lubię (będę nie przekupny)
- Nie jeżdżę na zjazdy (nie daje okazji do przekupstwa)
- Nie mam znajomości (nie będą wiedzieć kogo przekupywać)
- Lubie władze i placki!
Moje referencje:
- Nikogo nie lubię (będę nie przekupny)
- Nie jeżdżę na zjazdy (nie daje okazji do przekupstwa)
- Nie mam znajomości (nie będą wiedzieć kogo przekupywać)
- Lubie władze i placki!
- Herenvarno
Przekupiony bys zostal plackami (placki beda do odebrania po 23:45, beda lezaly w nieoznakowanej torbie, placki w niskich, uzywanych nominalach, czyli okruszkach, by byly nienamierzalne). Masz za duzo slabych stron. Co innego gdybys wszystkich przekupywal by zostac takim MG.
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Ale nie wiedział byś gdzie podrzucić
Az tak mi nie zależy żeby kogoś przekupywać, ale w sumie nawet nie odpłatnie mógłbym "zrobić porządek". Tylko dla myśli, że złamie komuś życie kasując mu postać. Cóż trochę to "ivil" ale to mg musi być twardszy od gracza.
Az tak mi nie zależy żeby kogoś przekupywać, ale w sumie nawet nie odpłatnie mógłbym "zrobić porządek". Tylko dla myśli, że złamie komuś życie kasując mu postać. Cóż trochę to "ivil" ale to mg musi być twardszy od gracza.
Niezaleznie od tego co sobie ktos mysli/mówi/pisze.
Nikt nie wymyślił jeszcze ustroju lepszego niż demokracja...
M.
Nikt nie wymyślił jeszcze ustroju lepszego niż demokracja...
M.
Do takiej wladzy trzeba miec duzą doze sarkazmu (patrz powyzej).
Vicorin: zadzwonimy do ciebie
W kazdym ustroju bedzie zle.
Ps. Apropo "ducha drakwaldu" byl kiedys taki gnomi projekt "jeziora mahakamskiego".
Vicorin: zadzwonimy do ciebie
W kazdym ustroju bedzie zle.
Ps. Apropo "ducha drakwaldu" byl kiedys taki gnomi projekt "jeziora mahakamskiego".