Pomysl Bryga pierwsza klasa.
Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Ja pamietam Cadaela ... to widze ze sie na tym zarobic da... za mithrylka przedstawiac bede zainteresowanym
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Re up.
Nie wiem czy mithryle tu pomoga nawet. Owy delikwent ciagle w masce z Drachenfalsa chodzi by nawet Ci przekupieni nie mogli jego imienia wyjawic. Nie ma letko
Pozdro;]
Nie wiem czy mithryle tu pomoga nawet. Owy delikwent ciagle w masce z Drachenfalsa chodzi by nawet Ci przekupieni nie mogli jego imienia wyjawic. Nie ma letko
Pozdro;]
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
Wesprzyj Bryga.
(odpala czinkłeczento)
(odpala czinkłeczento)
Pomysl Bryga ciekawy.
Jednak z tego co wiem to obecne nastawienie wizow do udostepniania niestandardowych opisow jest ukierunkowane jak najbardziej na NIE.
A szkoda.
Jednak z tego co wiem to obecne nastawienie wizow do udostepniania niestandardowych opisow jest ukierunkowane jak najbardziej na NIE.
A szkoda.
-
Urisiel
Gwedi czy jak CI tam.
Co do paczki, to pewnie niedlugo bedziesz mogl pobrac nowa(po apoce?)
Co do tretogoru miasto nie jest zakodowane, ale pewnie chodzi o okolice i tam na podgrodziu pewnie ktos chce ten list.
Co do paczki, to pewnie niedlugo bedziesz mogl pobrac nowa(po apoce?)
Co do tretogoru miasto nie jest zakodowane, ale pewnie chodzi o okolice i tam na podgrodziu pewnie ktos chce ten list.
Co nie zmienia faktu, ze to raczej problem do 'Porad dla graczy'.
Co do samego Sweda, to pewnie jego archaicznosc sprawia, ze nie zostal przekodowany na nieprzyjmowanie/odkladanie przedmiotow.
edit:
A paczke zdaje sie mozna dostac nowa po 24 godzinach.
Co do samego Sweda, to pewnie jego archaicznosc sprawia, ze nie zostal przekodowany na nieprzyjmowanie/odkladanie przedmiotow.
edit:
A paczke zdaje sie mozna dostac nowa po 24 godzinach.
Re: up.
Nieprawa. Spytał w Pytaniach do W. (chociaż niepotrzebnie, ale niby nowy jest, zatem luz), to w Komentarzach odpowiadajmy. Jakby spytał w Poradach, byłaby inna bajka.
Nieprawa. Spytał w Pytaniach do W. (chociaż niepotrzebnie, ale niby nowy jest, zatem luz), to w Komentarzach odpowiadajmy. Jakby spytał w Poradach, byłaby inna bajka.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Werbat :zamiast takie offtopy robic jak zwykle, moze bys po prostu odpowiedzial mlodemu? A nie pierniczysz o interpunkcji, orfografii itd.
Gracze musza Swedowi cos dac/przekazac (zadanie), dlatego przyjal ta paczke i bedzie je pewnie przyjmowal nadal.
Gracze musza Swedowi cos dac/przekazac (zadanie), dlatego przyjal ta paczke i bedzie je pewnie przyjmowal nadal.
Bo ja jestem Mr. Proper.
I aim to misbehave.