Byłam zalogowana, kiedy Arka padła. Po powrocie nie mam przy sobie ponad połowy ekwipunku - zniknęły mi niemal wszystkie zbroje i bronie, część ubrań, najcenniejsze z całego ekwipunku pochwy i kilka drobnych rzeczy.
Chciałabym wiedzieć, czy i ilu jeszcze osobom się to przytrafiło? Jeśli większej ilości, to chyba możemy liczyć na cofkę?
I am, by calling, a dealer in words and words are, of course, the most powerful drug used by mankind.
No kurde... buklak to jeszcze rozumiem... ale wodke to mogliby Ci zostawic!
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Nareszcie jakaś sprawiedliwość. Jakiś czas temu zaginęły mi różne rzeczy, cenne i mniej, łącznie z wyznaniówkami i tak dalej. Myślałam, że może wizowie zwrócą, ale jak postanowili zabrać też innym to jest ok.
Dla ewentualnych pytających o zamknięcie Arki, powód dzisiejszej Apoki przed zamknięciem:
W swoim umysle slyszysz glos Jezdzca Apokalipsy, oznajmiajacy: Nadchodzi Czas Apokalipsy. Hiir poprosil mnie o jej przyspieszenie: Ze wzgledu na niekorzystne warunki pogodowe swiat Arkadii pozostanie zamkniety przynajmniej do jutra. Pamietaj, juz tylko 1 minuta do momentu zniszczenia swiata.
Ja dostalam krytyczny blad - kazali mi zglosic lecz niestety sie nie dalo bo swiat dostepny byl dla moderatorow. Po zalogowaniu jak koledzy i kolezanki wyzej - brak ekwipunku - staralam sie dotrzec do ostatniej lokacji ale nic juz nie bylo.
Aha i mam wielka, goraca prosbe do zaznajomionych z gra graczy.
Chcialabym zbindowac wyciaganie/wkladanie rzeczy z plecaka, zakladanie ich itp itd. Jak sie do tego zabrac? Jak cos takiego powinno wygladac?? Bede dozgonnie wdzieczna za wszelka pomoc