Pozostałe pytania

Forum Pomoc dla Początkujących.
Brigid

Re: Pozostałe pytania

Post autor: Brigid »

Witam,

Mam dwa pytania, jedno techniczne, drugie "arkadyjskie" :D

Techniczne: w jaki sposób można dostać się na discorda graczy Arkadii? Znalazłam w niektórych wątkach linki z zaproszeniami, ale były już nieaktualne.

Arkadyjskie: czy niezbyt doświadczona, "niebojowa" postać może zaryzykować samotną wędrówkę w góry Mahakamu, do pewnego gnoma-zielarza? Mam do niego sprawę albo i dwie, ale nie wiem czy to nie jest zbyt ryzykowne i czy nie powinnam poszukać na Arkadii jakiegoś towarzystwa bardziej doświadczonych osób i poprosić o pomoc.

Będę wdzięczna za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Eti

Post autor: Eti »

Co do drugiego pytania. Możesz ogłosić się na tablicy np. Novigradzie, że potrzebujesz towarzysza podroży do Mahakamu.
Awatar użytkownika
Kerian

Post autor: Kerian »

Pomimo, ze siedze na discordzie caly czas to niepolecam go. Ale to sie rozumie "po czasie"...

https://ethel.pl/

Na dole strony jest link z zaproszeniem. No i uwazaj na komunikacje po za arkowa! Bo moga piorunem dac.
W oczekiwaniu na TE święta. :)
Brigid

Eti pisze: 10 gru 2025 15:36 Co do drugiego pytania. Możesz ogłosić się na tablicy np. Novigradzie, że potrzebujesz towarzysza podroży do Mahakamu.
Bardzo dziękuję, nie wpadłam ma tak oczywiste roziwązanie :lol:
Brigid

Kerian pisze: 10 gru 2025 17:30 Pomimo, ze siedze na discordzie caly czas to niepolecam go. Ale to sie rozumie "po czasie"...

https://ethel.pl/

Na dole strony jest link z zaproszeniem. No i uwazaj na komunikacje po za arkowa! Bo moga piorunem dac.
Dziękuję za informację i za ostrzeżenie :)
ODPOWIEDZ