Porady dla graczy.

Forum wieści z Arkadii.
Rennz
Kontakt:

Re: Porady dla graczy.

Post autor: Rennz »

Thil pisze:
Oceniasz starannie pare kolczych rekawic.
...
Wyglada na to, ze moglaby ci jeszcze bardzo dlugo sluzyc.
Zaklada sie ja na dlonie.
Nie ma wzmianki na temat ochrony, którą dają. To błąd, czy po prostu zamówiłem u kowala sprzęt nie dający ochrony?
Żadne rękawice na chwilę obecną nie dają żadnej ochrony. Jest to jedna z zaczętych reform sprzętu, która nie została dokończona (to samo tyczy się jeszcze butów).
Kematian

Post autor: Kematian »

Czy jak się walczy dwiema brońmi, to ma się jakieś zwiększone szanse na sparowanie ciosu?
Awatar użytkownika
Paulie

Post autor: Paulie »

Mysle, ze test parowania przechodza w takim wypadku obie bronie, moge sie jednakze mylic. ;-)
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
Awatar użytkownika
Hasp

Post autor: Hasp »

Z tego co ja wiem, to tylko jedna. Ta pierwsza dobyta. I tylko ona sie niszczy od parowania.
Raglak

Post autor: Raglak »

Kematian:
Wez jedna bron (najlepiej od kowala, bo randoma w statach nie ma), zabij 1000 mobow, zanotuj ile % ciosow sparowales. Potem wez dwie takie same bronie, zabij 1000 mobow zanotuj ile % ciosow sparowales. Porownaj dwie zanotowane liczby. Wyciagnij wnioski...
Gość

Post autor: Gość »

I nie przejmuj się faktem, że na 96% pytań które byś chciał zadać, uzyskasz odpowiedź w stylu "Sprawdź sam", "Zbadaj sam", "Dowiedz się na Arce".
Kematian

Spoko. A ktoś może mi odpowiedzieć na to jak przypiąć pochwe? Gdy biorę: poprzypnij dostaje komunikat :
Co chcesz poprzypiac? I gdzie, przy lewym boku, przy prawym boku, na plecach,
przy lewej, czy tez przy prawej nodze?

to biore: Poprzypnij przy prawym boku lub poprzypnij pochwe przy prawym boku ciągle dostaje w/w komunikat.
Awatar użytkownika
Herenvarno

Post autor: Herenvarno »

A nie masz przypadkiem dwoch pochw?
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Kematian

nie. jedna.
Awatar użytkownika
Sirius

Post autor: Sirius »

To pochwa, czy temblak jakiś albo coś tym guście?

Jeśli to nie pochwa, tylko jakaś wariacja na jej temat, to wpisuj "poprzypnij temblak przy prawym boku".
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto zastrzega on sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zablokowany