Kod: Zaznacz cały
ob siebie
Jestes turem, znanym jako:
Ob_205914, tur.
Jestes w swietnej kondycji.
Moim zdaniem "bezużyteczny" to spora przesada - od paru miesięcy wędruję w drużynie z gladiatorem, więc mam jako takie rozeznanie, sprawdzone w różnorodnych warunkach. Nie znam mechaniki do końca, jednak stawiałbym na to że posłuch rozkazów zależy w dużej mierze od umiejętności rozkazującego (i tym można sporo nadrobić), toteż mnie (korsarza) taki gladiator całkiem ładnie słucha. Zasłony ma gorsze, niż korsarz, jednak względnie wysoka odwaga spokojnie to rekompensuje. Nie zauważyłem aż takiej przepaści jaką mogłoby sugerować słowo "bezużyteczny", więc nie ma co tragizować. Z całą resztą Twych wniosków się zgadzam :)Rukhar pisze:
Jeśli nie interesuję Cię walka w drużynie tylko samotny exp i bicie 12010912 orka - najlepszy będzie gladiator. Bardzo mocny spec, chyba drugi lub trzeci jeśli chodzi o jego siłę, do tego całkiem niezłe defense. Do samotnego expa jest to zdecydowanie najlepszy zawód, ale w drużynie jest bezużyteczny.
Kod: Zaznacz cały
ob siebie
Jestes turem, znanym jako:
Ob_205914, tur.
Jestes w swietnej kondycji.
Ok, to mnie zainteresowałeś - jak różni się mechanika dużych drużyn od takich max. 4 osobowych? Rzeczywiście, mam doświadczenie głównie w prowadzeniu tych mniejszych.Rukhar pisze:Tak jak napisał kolega wyżej. Ja pisząc bezużyteczny miałem na myśli drużyny 4+. Bo na expa we dwójkę czy na bicie zjaw w Tilei to wiadomo, że się nada.
4 wg mnie to już jest duża drużyna. Ale idąc za ciosem...Ald pisze:Ok, to mnie zainteresowałeś - jak różni się mechanika dużych drużyn od takich max. 4 osobowych? Rzeczywiście, mam doświadczenie głównie w prowadzeniu tych mniejszych.