Do ilu typów zrzeszeń można przynależeć w jednym momencie?
Mogę wybrać sobie po jednym klubie, pochodzeniówce, stowarzyszeniu i wykonywanym zawodzie? Czyli przykładowo, zostać pijakiem ze Skellige, członkiem Mutantów Chaosu i zawodowym rybakiem?
Swoją drogą, Obieżyświaci to klub, czy zawód, bo na arkadia wiki wymienia się ich w obu działach?
Możesz przynależeć do dowolnej liczby klubów, jednym wyjątkiem są Wyznawcy - możesz zdecydować się tylko na jeden kult, a reszta tak jak sam napisałeś.
Obieżyświaci to klub oraz zawód (zbieżność nazw).
Tak więc do tego, co sam napisałeś o sobie mógłbyś być jeszcze dajmy na to na przykład jeszcze członkiem innych klubów - Górnikiem, Obieżyświatem, itd i jeszcze Wyznawcą KogośTam.
Nie ma za co!
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”
Hmmm... Powie mi ktos jak dostac sie do zelazobrzuchow? Poszedlem tam juz 3 razy i 45 koron psu w... Wiadomo co Jak oceniam moja i jego sile to 'wydaje ci sie, ze jestes niewiele silniejszy' <- to chyba oznacza, ze jednak silniejszy. Co zrobic zeby z nim wygrac?
Arkadia wiki, oraz sam npc zlecający zadanie inicjacyjne, utrzymują, że w zależności od sposobu poradzenia sobie z problemem, w nagrodę otrzymujemy inną "specjalizację" wraz z innym pakietem emotów.
I tak, o ile ścieżka łotra jest dość prosta, bo wymaga jedynie uważnego czytania opisów i wprowadzenia wynikających z nich komend, to druga droga (krasomówcza) jest o tyle kłopotliwa, że npc to niemowa od którego za cholerę nie można uzyskać żadnej podpowiedzi.
Grzebiąc w archiwum forum, doszukałem się podobnego problemu i odpowiedzi, że npc jest zbugowany. Wciąż jest? Jak to ugryźć?