https://picasaweb.google.com/lh/photo/b ... directlink
Dobre to jest, podoba się mnie.
A teraz chciałam przeprosić wszystkich, którzy w tym wątku dawali wyraźne sygnały, że chcieliby obrazek, a ja nie odpowiadałam lub zbywałam te prośby. Powód jest taki, że wtedy miałam mocno absorbująca pracę, więc nie dość, że czas oczekiwania na obrazki był mocno długi (nadal jest dość spory, ale teraz udaje mi się średnio jeden obrazek tygodniowo zrobić), to też była to dla mnie kwestia dzielenia wolnego czasu na grę, znajomych i rysowanie. Jak widać po moim podpisie arkowych obrazków udało mi się nazbierać dość by zebrać je w jakąś galerię, która (mam nadzieję) jest dość przejrzysta i co ważne - linki nie znikają. Można kontaktowac sie przez profil Paszczy, albo bezpośrednio do mnie (Jolanta Rebejko - na fejsie awatarek z parasolką Rutinoscorbinu). Jeszcze bardzo aktywnie wspiera mnie Athalyse, ale za nią to ja nic nie obiecam. Zapewniam, że nie jestem łowczynią fejsowych kontaktów, po prostu mam skrzynkę na forum zapełnioną listami, z którymi ciężko mi się rozstać, na własny mail zaglądam może raz w tygodniu, a Fejs - co tu kryć jest wygodny.