Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Wizowie nie przyerpegowali i pomieszali swiaty. Kurde... nawet na golemach czegos takiego nie bylo.
Alez zmieni sie - bede mial 1000 notek wiesciowego expa.Ennyen pisze:Brorok, zastanow sie czy jestes przeciw a nawet za, 1000 nieczytelnych notek niczego nie zmieni...
Whatever, ani mnie to interesuje, ani dotyczy.
Bo tematy na forum dyskusyjnym nie sluza do dyskusji.
------
Na mnie nie patrzcie, ja tu tylko expie!
Rork,
Za 'jechanie po wizach' w ten sposob sprawa byla rozwiazywana tak samo juz nie raz, wiec nie rozumiem o co te placze i zale
Odwalilo mu, skasowali go i dobrze. Zakladac nowa postac i naprzod.
Za 'jechanie po wizach' w ten sposob sprawa byla rozwiazywana tak samo juz nie raz, wiec nie rozumiem o co te placze i zale

"I can't wait
To give them these feelings of hating
Keeping inside me
For all to take
Picking at me
They're ripping at me
Ripping at me"
To give them these feelings of hating
Keeping inside me
For all to take
Picking at me
They're ripping at me
Ripping at me"
o czym Wy piszecie z tym mieszaniem światów ?
kasowanie postaci to NIE jest część świata Arkadii tylko mechanizmów gry
forum to też NIE część świata Arkadii
natomiast obie te rzeczy są ściśle powiązane (forum & Arka), co wizowie raczej podkreślali
nie wiem co Eric tutaj ponawypisywał, ale może po prostu dostał szczała ku przestrodze, żeby gracze na forum nie czuli się bezkarni
a może po prostu testował alternatywę dla:
natomiast obie te rzeczy są ściśle powiązane (forum & Arka), co wizowie raczej podkreślali
nie wiem co Eric tutaj ponawypisywał, ale może po prostu dostał szczała ku przestrodze, żeby gracze na forum nie czuli się bezkarni

a może po prostu testował alternatywę dla:
Kod: Zaznacz cały
przyzwij wszystkich <treść pozdrowień>
Nie gadam z toba!Ovidus pisze:Zazdrosc ze wiecej osob woli z nim grac niz z toba? Kup sobie misia.Homerofe pisze:Oho! Sprox wylewa 7 sloik wazeliny zeby ta gra byla bardziej miodna
Znajdz sobie innych internetowych kolegow
Regulamin Forum:Finmor pisze:o czym Wy piszecie z tym mieszaniem światów ?
[...]
- uzytkownicy loguja sie na Forum uzywajac hasla swoich postaci z Arkadii i imienia dowolnej z nich
- Forum nie jest czescia muda, uzytkownicy, mimo iz zalogowani pod imieniem postaci, wypowiadaja sie jako gracze
[...] (oczekujemy, NIE wymagamy)
- od uzytkownikow Forum oczekujemy, ze beda znali i przestrzegali zasady Netykiety
- cenimy sobie wartosc jaka jest wolnosc slowa, wszystkie wypowiedzi uzytkownikow nie lamiace regulaminu i zasad Arkadii, jakkolwiek by byly krytyczne, nie beda moderowane
- nie chcielibysmy wyciagac konsekwencji na Arkadii za tresci zamieszczane na Forum, cos takiego moze miec miejsce tylko w wypadku lamania na Forum zasad Arkadii lub w przypadkach, ktore uznamy za absolutnie beznadziejne, a dana osobe za szkodliwa i niepozadana
[...]
Nieznajomosc regulaminu Forum lub zasad Arkadii nie zwalnia od odpowiedzialnosci za ich naruszanie.
To byla bardziej aronia albo pomarancza, juz nie pamietam. Ja sie tam ciesze, bo mnie brzydko nazywal!Rork,
Za 'jechanie po wizach' w ten sposob sprawa byla rozwiazywana tak samo juz nie raz, wiec nie rozumiem o co te placze i zaleOdwalilo mu, skasowali go i dobrze. Zakladac nowa postac i naprzod.

Odnośnie pytania Aslintha.. ja to w pierwszej kolejności zapytałabym po ch.. co w ogóle ta zmiana? Choć i ta część z nieinformowaniem jest też dość ciekawa.
Głęboko współczujące pozdro dla zielarzy!
Głęboko współczujące pozdro dla zielarzy!
There must be some way out of here, said the joker to the thief
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
Re up:
Wizowie pisali juz ze mentale w grze z czasem beda odgrywac coraz wieksza role. Zmiana jak najbardziej sluszna zbieractwo powinno sie wiazac ze zmeczeniem mentalnym... tak jak drwal meczy sie i zuzywa topor w czasie ciecia drwa czy tez wojownik doznaje obrazen w czasie walki. Pytanie tylko czy predkosc regeneracji nie jest zbyt wolna.
Wizowie pisali juz ze mentale w grze z czasem beda odgrywac coraz wieksza role. Zmiana jak najbardziej sluszna zbieractwo powinno sie wiazac ze zmeczeniem mentalnym... tak jak drwal meczy sie i zuzywa topor w czasie ciecia drwa czy tez wojownik doznaje obrazen w czasie walki. Pytanie tylko czy predkosc regeneracji nie jest zbyt wolna.
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Re: Pytania do Czarodziejów
Też jestem zdania, że informacje na temat zmian mechaniki gry - typu ukrywanie i obcięcie lokacji pod ukrywanie - powinny być podawane w wieściach. Tak samo jak podawana jest np. wiadomość o zmianie systemu zdobywania etatów. Ogólnie jestem ciekawy jak to się sprawdzi w praktyce i jak się to odniesie do funkcjonalności zielarzy czy niewidzialności pewnych zawodów i gildii w grze.
Pzdr
Pzdr