Komentarze do Pytan

Forum wieści z Arkadii.
Rork

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Rork »

Wizowie nie przyerpegowali i pomieszali swiaty. Kurde... nawet na golemach czegos takiego nie bylo.
Brorok

Post autor: Brorok »

Ennyen pisze:Brorok, zastanow sie czy jestes przeciw a nawet za, 1000 nieczytelnych notek niczego nie zmieni...
Alez zmieni sie - bede mial 1000 notek wiesciowego expa.

Whatever, ani mnie to interesuje, ani dotyczy.

Bo tematy na forum dyskusyjnym nie sluza do dyskusji.
------
Na mnie nie patrzcie, ja tu tylko expie!
Savaroth

Post autor: Savaroth »

Rork,
Za 'jechanie po wizach' w ten sposob sprawa byla rozwiazywana tak samo juz nie raz, wiec nie rozumiem o co te placze i zale :) Odwalilo mu, skasowali go i dobrze. Zakladac nowa postac i naprzod.
"I can't wait
To give them these feelings of hating
Keeping inside me
For all to take
Picking at me
They're ripping at me
Ripping at me
"
Finmor

Post autor: Finmor »

o czym Wy piszecie z tym mieszaniem światów ?
kasowanie postaci to NIE jest część świata Arkadii tylko mechanizmów gry
forum to też NIE część świata Arkadii

natomiast obie te rzeczy są ściśle powiązane (forum & Arka), co wizowie raczej podkreślali

nie wiem co Eric tutaj ponawypisywał, ale może po prostu dostał szczała ku przestrodze, żeby gracze na forum nie czuli się bezkarni :roll:
a może po prostu testował alternatywę dla:

Kod: Zaznacz cały

przyzwij wszystkich <treść pozdrowień>
Awatar użytkownika
Homerofe

Post autor: Homerofe »

Ovidus pisze:
Homerofe pisze:Oho! Sprox wylewa 7 sloik wazeliny zeby ta gra byla bardziej miodna :mrgreen:
Zazdrosc ze wiecej osob woli z nim grac niz z toba? Kup sobie misia.
Nie gadam z toba!
Znajdz sobie innych internetowych kolegow
Awatar użytkownika
Homerofe

Post autor: Homerofe »

Finmor pisze:o czym Wy piszecie z tym mieszaniem światów ?
kasowanie postaci to NIE jest część świata Arkadii tylko mechanizmów gry
forum to też NIE część świata Arkadii

natomiast obie te rzeczy są ściśle powiązane (forum & Arka), co wizowie raczej podkreślali
Regulamin Forum:

[...]
- uzytkownicy loguja sie na Forum uzywajac hasla swoich postaci z Arkadii i imienia dowolnej z nich
- Forum nie jest czescia muda, uzytkownicy, mimo iz zalogowani pod imieniem postaci, wypowiadaja sie jako gracze

[...] (oczekujemy, NIE wymagamy)
- od uzytkownikow Forum oczekujemy, ze beda znali i przestrzegali zasady Netykiety

- cenimy sobie wartosc jaka jest wolnosc slowa, wszystkie wypowiedzi uzytkownikow nie lamiace regulaminu i zasad Arkadii, jakkolwiek by byly krytyczne, nie beda moderowane
- nie chcielibysmy wyciagac konsekwencji na Arkadii za tresci zamieszczane na Forum, cos takiego moze miec miejsce tylko w wypadku lamania na Forum zasad Arkadii lub w przypadkach, ktore uznamy za absolutnie beznadziejne, a dana osobe za szkodliwa i niepozadana

[...]

Nieznajomosc regulaminu Forum lub zasad Arkadii nie zwalnia od odpowiedzialnosci za ich naruszanie.
Rork

Post autor: Rork »

Rork,
Za 'jechanie po wizach' w ten sposob sprawa byla rozwiazywana tak samo juz nie raz, wiec nie rozumiem o co te placze i zale :) Odwalilo mu, skasowali go i dobrze. Zakladac nowa postac i naprzod.
To byla bardziej aronia albo pomarancza, juz nie pamietam. Ja sie tam ciesze, bo mnie brzydko nazywal! :(
Awatar użytkownika
Seren

Post autor: Seren »

Odnośnie pytania Aslintha.. ja to w pierwszej kolejności zapytałabym po ch.. co w ogóle ta zmiana? Choć i ta część z nieinformowaniem jest też dość ciekawa.

Głęboko współczujące pozdro dla zielarzy!
There must be some way out of here, said the joker to the thief
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
Gniot

Post autor: Gniot »

Re up:
Wizowie pisali juz ze mentale w grze z czasem beda odgrywac coraz wieksza role. Zmiana jak najbardziej sluszna zbieractwo powinno sie wiazac ze zmeczeniem mentalnym... tak jak drwal meczy sie i zuzywa topor w czasie ciecia drwa czy tez wojownik doznaje obrazen w czasie walki. Pytanie tylko czy predkosc regeneracji nie jest zbyt wolna.
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Folko

Re: Pytania do Czarodziejów

Post autor: Folko »

Też jestem zdania, że informacje na temat zmian mechaniki gry - typu ukrywanie i obcięcie lokacji pod ukrywanie - powinny być podawane w wieściach. Tak samo jak podawana jest np. wiadomość o zmianie systemu zdobywania etatów. Ogólnie jestem ciekawy jak to się sprawdzi w praktyce i jak się to odniesie do funkcjonalności zielarzy czy niewidzialności pewnych zawodów i gildii w grze.
Pzdr
ODPOWIEDZ