Herenvarno, nie masz wrazenia, ze ten temat zaczal byc troche, jak te szalone posty na fejsbuku 'Jesli zbiore 1000 lajkow, to pokaze cycki'? Wszyscy popieraja, fajnie, ale co na to Wizowie? Zbieranie kolejnych glosow poparcia ma jakikolwiek sens, czy jest radosnym spamem, na ktory Grupa Trzymajaca Wladze nie zwraca uwagi?
To co, przewrot? kradniemy kod i wrzucamy swoich wizow? Osobiscie watpie czy to PA sie odbedzie tak jakbysmy chcieli. pewnie znowu rzuca jakies dziadostwo do zbierania.
Wcale nie wszyscy chca PA, ja nie chce.
Poganskie swieto oraz psuje klimat na Arkadii, a zamiast tego wyglupy.
Do tego nie ma sensu expic i pekowac, jesli bedzie cofka, czyli jaki sens w ogole logowac?
Drodzy wizowie, prosze nie robcie cofki.
Arkadia nie narzeka na nadmiar klimatu, a "zawieszenie klimatu" na jeden dzień wcale niczego nie poprawi. Jak dla mnie lepsze byłoby coś w drugą stronę - Dzień Hardkorowego Odgrywania Postaci albo coś w ten deseń.
Wygłupiać się można na codzień - od tego jest, na przykład, irc. Są i inne kanały komunikacji, gdzie można sobie "pożartować".
Mikkel jak można odgrywać postać bardziej niż normalnie się to robi? Albo się gra w klimacie arki albo nie.
[19:03] <hard2kill> tak wiec jesli Tharra denerwuje moja sygnaturka
[19:03] <hard2kill> to sie ciesze, ze jest kolejny powod, zeby sie powiesil
[19:03] <hard2kill> z wkur***a
[19:03] <hard2kill> ;d