Ukrywanie - poprawki / zmiany
Re: Ukrywanie - poprawki / zmiany
Pier: moze masz tak wysoko ukrywanie, ze wstrzymujesz oddech? CZIIIIIIIT!
Robi "zdechlPier" i go nie ma :D
Homer: luknij w mentale tych postaci. Tez jestem ciekaw. Obstawialbym jakas nieznaczna roznice w incie lub madrosci. Pytanie wlasnie - czy int, czy madrosc. A moze odwaga?!
Edit: ofttopy.
Robi "zdechlPier" i go nie ma :D
Homer: luknij w mentale tych postaci. Tez jestem ciekaw. Obstawialbym jakas nieznaczna roznice w incie lub madrosci. Pytanie wlasnie - czy int, czy madrosc. A moze odwaga?!
Edit: ofttopy.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2010 14:38 przez Yergo, łącznie zmieniany 1 raz.
Imperialne powinny wyczuwać energię życiową. Powinny != tak jest.
W Ishtar się na to raczej zdecydowali.
Pier chowasz się przed Imperialnym umarlakiem?
W Ishtar się na to raczej zdecydowali.
Pier chowasz się przed Imperialnym umarlakiem?
O ku*&%! Ale zabawa!
Pier, czy nazwa twojego umarlaka zaczyna sie od s?
Zglos blad. Dla dobra nas wszystkich ;]Pier pisze:Już spieszę z wyjaśnieniami.
Bo potrafię się schować przed umarlakiem.
Yergo: pisalem, ze takie same rasy i poziom, wiec mentale tez - jedyna roznica to poziom spostrzegawczosci.
Dogid: jak sie w ishtar nie zdecydowali to MC powinno miec luz na gwardiach, w miastach, wiochach i sklepach. Przeciez to MC z imperium! TW i ZT powinni miec zakaz przemieszczania sie miedzy domenami. Kazdy z wyznaniowka w danej domenie powinien spedzic w niej reszte gry, bo zabija klimat innym. Spaczen jako substancja nienana w ishtar powinien sie rozpadac. Na dobra sprawe powinnismy skasowac jakas domene, albo przyswoic ze to jest gra na podstawie aljfshfls;fha;of a pewne rzeczy beda/moga sie przenikac.
EDIT:
Taaaaaaaaaaaaak BARDZO bawia mnie notki w poszukiwaniu zrodel

Um pewnie nie myślimy o tym samym, ale może twoje 's' poprzedza literkę 'z'!Ulav pisze:O ku*&%! Ale zabawa!
Re Dogid:
Wystarczająco przydatnej wiedzy juz tu napisałem, a spotyka sie to raczje z ignorancją niż wdziecznoscia, wiec daruje sobie juz

Re Homerofe:
Błąd zgłoszony, naszczescie raczej nikt nie reaguje na moje zglaszanie

Chyba na nieszczesciePier pisze: Re Homerofe:
Błąd zgłoszony, naszczescie raczej nikt nie reaguje na moje zglaszanie

Na szczescie na moje tez nie reaguja!
Latwiej (nie)ogarniac jaki jest burdel - przynajmniej sa solidne wymowki.
Homer "lvl ten sam" przynajmniej w teorii pozostawia pewna mozliwosc nierownosci miedzy postaciami. Chociaz zapewne expiles ostroznie, tak zeby postacie byly jak najbardziej identyczne.
Moze wytrenuj w tym znajdywaczu sposta? A noz widelec sie okaze, ze przestanie znajdowac delione? :D A jezeli nie, to masz prawie pewnosc, ze diabel tkwi w jakiejs smiesznej roznicy w cechach. Jakbym wiedzial w ktora ceche pakowac zielarzowi, ehh...
Moze wytrenuj w tym znajdywaczu sposta? A noz widelec sie okaze, ze przestanie znajdowac delione? :D A jezeli nie, to masz prawie pewnosc, ze diabel tkwi w jakiejs smiesznej roznicy w cechach. Jakbym wiedzial w ktora ceche pakowac zielarzowi, ehh...
O tak! Zarzuć FOCHa i się obraź.
Smieszna roznica to nie jest, bo przykladowych mixow jest sporo.
Straznik, wiorka, mafiut nawet na nizszych poziomach beda o niebo lepszymi zielarzami niz kors, glad czy inny miecznik. Majac rozne rasy i rozne poziomy to zawod ze spostem zawsze bedzie znajdywal wiecej i lepsze ziola.
Ale spost nie ma wplywu
Straznik, wiorka, mafiut nawet na nizszych poziomach beda o niebo lepszymi zielarzami niz kors, glad czy inny miecznik. Majac rozne rasy i rozne poziomy to zawod ze spostem zawsze bedzie znajdywal wiecej i lepsze ziola.
Ale spost nie ma wplywu

Hmm... to moze... Tarczownictwo? :D Btw, podpitym krasnalem na zwiedzl 1/2 do wielce i z zawodem korka z delionami raczej problemu nie mam. RACZEJ, bo wymaga to udania sie w kilka odpowiednich miejsc, tak ot na trakcie sobie nie znajde.
Dogid: on sie nie obrazil. On po prostu nie ma ochoty sam sobie robic pod gorke. Nauczony doswiadczeniem, juz raz zrobil, wybierajac partyzanta ;)
Dogid: on sie nie obrazil. On po prostu nie ma ochoty sam sobie robic pod gorke. Nauczony doswiadczeniem, juz raz zrobil, wybierajac partyzanta ;)