Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Poprzez ten, zabawny z założenia, komunikat, Arkadia informuje Cię, że tej przepaści "krokiem na wschód" nie pokonasz (stąd absurdalna odpowiedź gry - adekwatna do absurdalnych poczynań postaci :>). Żeby przedostać się na drugą stronę, musisz znaleźć jakiś inny sposób - na przykład odszukać jakiś w miarę bezpieczny most. 

EDIT: nieaktualne.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2010 13:41 przez Muskacz, łącznie zmieniany 1 raz.
to i moje nieaktualne ;-)
Ostatnio zmieniony 30 sty 2010 16:22 przez Werbat, łącznie zmieniany 1 raz.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Cześć,
w którym roku SKN na WKS zamienili?
pozdrawiam
ED: Myślałem, że troszki wcześniej
Dzięki za odpowiedź.
w którym roku SKN na WKS zamienili?
pozdrawiam
ED: Myślałem, że troszki wcześniej

Dzięki za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2010 17:07 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Hohoho i jeszcze dawniej.
Stawiam na 2002-2003 rok. Ale dokladnie sobie nie przypomne.
Stawiam na 2002-2003 rok. Ale dokladnie sobie nie przypomne.
So I offer my life
I offer my love, for you,
When my heart was never open
and my spirit never free.
I offer my love, for you,
When my heart was never open
and my spirit never free.
Witam, to moja pierwsza wiadomość tutaj ;].
A więc jeśli chodzi o grę, to wszystko ładnie pięknie tylko że co chwila gubię się po mieście (niedawno wyszedłem ze statku i kręcę się po Novigradzie) próbowałem użyć tej mapki ale jak dotąd nie rozumiem oznaczeń typu P, K, lub czemu niektóre kratki są kolorowe a inne białe, a nigdzie nie widzę legendy, poza tym nie wiem gdziekolwiek w tym mieście znaleźć jakąś fuchę. Kręcę się i kręcę ale za nic nie mogę sobie poradzić... Eh mam nadzieję że przez te pierwsze godziny jest tylko ciężko, a potem będzie łatwiej. ;]
Pozdrawiam.
A więc jeśli chodzi o grę, to wszystko ładnie pięknie tylko że co chwila gubię się po mieście (niedawno wyszedłem ze statku i kręcę się po Novigradzie) próbowałem użyć tej mapki ale jak dotąd nie rozumiem oznaczeń typu P, K, lub czemu niektóre kratki są kolorowe a inne białe, a nigdzie nie widzę legendy, poza tym nie wiem gdziekolwiek w tym mieście znaleźć jakąś fuchę. Kręcę się i kręcę ale za nic nie mogę sobie poradzić... Eh mam nadzieję że przez te pierwsze godziny jest tylko ciężko, a potem będzie łatwiej. ;]
Pozdrawiam.
Białe to ulice, czerwone budynki sklepy, karczmy, kuźnie
niebieskie źródła wody
Dasz sobie rade to tylko początki
niebieskie źródła wody
Dasz sobie rade to tylko początki

Zapomniałem oczywiście dać linku do tej mapki ;p : http://www.mudy.republika.pl/Arka/index.swf
W każdym razie dzięki za oznaczenia
W każdym razie dzięki za oznaczenia

Najlepiej czytac dosc uwaznie opisy lokacji jesli podrozujesz po nieznanym terenie bo nie wszystko moze byc zaznaczone na mapie. Jak juz sie rozeznasz co i gdzie to wtedy bedzie duzo latwiej i szybciej.