Gildie, zawody i kluby
- Adventicus
Re: Gildie, zawody i kluby
Proszę nie zapominać o możliwości dołączenia do Najsłynniejszego Zajazdu po właściwej stronie wielkiego morza ...
Witam!
Wybrałem redanską pochodzeniówkę. Zapłaciłem 50 złota i dostałem w zamian dostęp do nowych emocji. Nie dostałem natomiast tytułu/miejsca pochodzenia. Zgłaszać błąd w postaci czy tak ma być?
Wybrałem redanską pochodzeniówkę. Zapłaciłem 50 złota i dostałem w zamian dostęp do nowych emocji. Nie dostałem natomiast tytułu/miejsca pochodzenia. Zgłaszać błąd w postaci czy tak ma być?
wpisz:
opcje
i odszukaj:
Tytul zwiazany z POCHODZENIEm: Niewidoczny
i wpisz
opcje pochodzenie +
opcje
i odszukaj:
Tytul zwiazany z POCHODZENIEm: Niewidoczny
i wpisz
opcje pochodzenie +
W oczekiwaniu na TE święta. 
Witajcie,
mam problem z wyznaniówką. Chciałam przystąpić do kultu jednego z bóstw w Ishtar i napotykam na dziwny problem. Po próbie dołączenia otrzymuję komunikat:
mam problem z wyznaniówką. Chciałam przystąpić do kultu jednego z bóstw w Ishtar i napotykam na dziwny problem. Po próbie dołączenia otrzymuję komunikat:
Nie bardzo rozumiem czemu pojawia się taka informacja, postać nie wyznaje żadnych bogów.poswiec figurke
Podchodzisz do kamiennego posagu bogini i wyciagajac przez siebie alabastrowa nowa figurke, prosisz
szeptem o poswiecenie jej. Nim jednak zdazysz wypowiedziec ostatnie slowa, uswiadamiasz sobie, iz
pozostana one bez odzewu, gdyz innych bogow w sercu juz nosisz...
Zupełnie nie mam pomysłu co z tym zrobić, ani gdzie popełniam błąd. Ktoś jest w stanie pomóc?wyznanie
Nie masz zadnego wyznania.
Witaj, może chodzi o to, że klub ma ograniczenie rasowe, tak jak to jest w przypadku przeznaczonego dla krasnoludów i krasnoludek Kultu Przodków.
Chyba tutaj nie chodzi o rasę. Zdaje się, że wyznanie Freyji nie ma tego ograniczania (mijałam elfkę oraz kobietę z symbolami tego wyznania założonymi na postaci)
Zatem czy istnieje jakieś pochodzenie, które wyklucza branie wyznaniówek?
Faktycznie informacja, ktora dostajesz od kaplanki, jest mylaca - najlepiej zglosic blad na Arkadii w takiej sytuacji.Imoene pisze: 17 lut 2024 18:30 Chyba tutaj nie chodzi o rasę. Zdaje się, że wyznanie Freyji nie ma tego ograniczania (mijałam elfkę oraz kobietę z symbolami tego wyznania założonymi na postaci)
Niestety nie wiem, czy to wyznanie ma jakies ograniczenie rasowe (nawet jesli, to odpowiedz NPCa powinna to jasno sugerowac), natomiast co moge podpowiedziec: itemem przypisanym do tej wyznaniowki jest figurka, nie wisior - wisior mozna kupic w sklepie nieopodal (do wyboru z obydwoma swietymi zwierzetami tejze bogini) - i rpgowac sobie wedle uznania albo wyznawce, albo wrecz przeciwnie, morder...khem, wyzwoliciela od podlych wyznawcow ;)
"-Jeśli chcecie ją skrzywdzić - rzekł - najpierw będziecie musieli zabić mnie.
Jego słowa wyraźnie ucieszyły pana Vandemara.
- W porządku - rzekł. - Dzięki.
- Ciebie też skrzywdzimy."
Jego słowa wyraźnie ucieszyły pana Vandemara.
- W porządku - rzekł. - Dzięki.
- Ciebie też skrzywdzimy."