... rasa mnie nie ogranicza... rasa mnie nie ograniczaaaa... rasaaa...
no pamietalam

no wlasnie o te stowarzyszenia mi chodzilo, zeby potem nie bylo problemu jakiegos
Rasa owszem, ogranicza - jesli chodzi o RPGa.Cayra pisze:yuppi! dziekuje
... rasa mnie nie ogranicza... rasa mnie nie ograniczaaaa... rasaaa...
no pamietalam
no wlasnie o te stowarzyszenia mi chodzilo, zeby potem nie bylo problemu jakiegos
Zapraszamy oczywiścieMaylinne pisze:Być może na początek powinnaś rozważyć jakąś niebojową jak SGW czy Biały Kieł.
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”
Gavin pisze:Do ilu typów zrzeszeń można przynależeć w jednym momencie?
Mogę wybrać sobie po jednym klubie, pochodzeniówce, stowarzyszeniu i wykonywanym zawodzie? Czyli przykładowo, zostać pijakiem ze Skellige, członkiem Mutantów Chaosu i zawodowym rybakiem?
Swoją drogą, Obieżyświaci to klub, czy zawód, bo na arkadia wiki wymienia się ich w obu działach?
Tuna pisze:Możesz przynależeć do dowolnej liczby klubów, jednym wyjątkiem są Wyznawcy - możesz zdecydować się tylko na jeden kult, a reszta tak jak sam napisałeś.
Obieżyświaci to klub oraz zawód (zbieżność nazw).
Tak więc do tego, co sam napisałeś o sobie mógłbyś być jeszcze dajmy na to na przykład jeszcze członkiem innych klubów - Górnikiem, Obieżyświatem, itd i jeszcze Wyznawcą KogośTam.
Nie ma za co!
Einholt pisze:Gavin do klubow mozesz dolaczyc ilu chcesz, ale wyznanie, pochodnie i stowarzyszenie tylko po jednym w danym momencie.
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”