Mam pytanie, czy możliwość wejścia na takie lokacje jak np. bagna niedaleko Nuln lub winnice w Tilei, jest uzależniona od jakiejś umiejętności? Cały czas zatrzymuje mnie gąszcz krzaków.

Tak w przypadku bagien niedaleko nuln (spostrzegawczość) i nie dla krzaków w tilei. Tam trzeba mieć (chyba) odpowiedni poziom odwagi.Oru pisze:Cześć!
Mam pytanie, czy możliwość wejścia na takie lokacje jak np. bagna niedaleko Nuln lub winnice w Tilei, jest uzależniona od jakiejś umiejętności? Cały czas zatrzymuje mnie gąszcz krzaków.
Z rozpadliny wychodzi się za pomocą komendy 'wespnij się [kierunek]'Mikkel pisze:A jak wspiąć się na górę z powrotem? Na mudzie się pytałem, acz komenda, którą zasugerowano nie działa. Mam znaleźć miejsce w rozpadlinie, gdzie ściany są mniej strome? Dwa takie już znalazłem - i nic... "wespnij sie na druga strone rozpadliny"? "wespnij sie na gore"? Ych, chyba jednak nie dane mi będzie ujrzeć Val'Kare.
EDIT:
No tak, najprostsze rozwiązania są najmniej oczywiste. Już się wspiąłem, wystarczy kierunek podać.
Kato pisze:Zacząłem dopiero grać i
gnom wypuścił mnie z pomieszczenia. Podobno mogę iść na północ albo
spróbować otworzyć drzwi. Drzwi okazują się być zamknięte i idę na
północ. Teraz mam wybór wrócenia skąd przyszedłem albo pójść na wschód
gdzie znowu są zamknięte drzwi. Totalnie nie wiem co zrobić. Proszę
pomóżcie.