Ralandil: Wybacz, ze probowalem cos pisac na tym prawie-martwym forum. Masz racje, swiat Imperium jest bardzo roznorodny przy podziale na zttwkgkgksgladozsle vs ogry i mc.
Z tym, ze OK ma liczebnosc jak kazda inna gildia, nie liczac MC. Wiec mi np. zalezy na kazdym graczu, ktory moglby do nas dolaczyc, bo zwieksza to fun, ktory czerpie z gry. Szczegolnie po ostatniej burzy, ktora przeszlismy.
A kampania ta, jak nazwales ten topic, niekoniecznie ma sluzyc zachecaniu kazdego do gry ogrem, a pokazaniu tym niezdecydowanym mozliwej opcji.

Nie kazdemu gra taka rasa moze sie podobac, dlatego opisalem, jak wyglada to z mojej perspektywy. A OK na dodatek nie jest jedyna gildia, ktora Ogry w swoich szeregach moze posiadac.
Probowalismy pokazywac nasza otwartosc poprzez organizacje eventow. To pokazuje, iz obecna ekipa jest zaangazowana w gre. Zeby nie rzucac daleko kamieniem, kiedy ostatnio glady zrobily igrzyska? Bo kiedys byly takie eventy przez nich organizowane.
I zauwaz, ze nawet ludzie stojacy po drugiej stronie barykady niz ja pisza:
Nie ukrywam iż moim zdaniem Ogr to najlepsza rasa na arkadi a Ogrza Kompania to idealnie stworzona gildia pod granie tą rasą. Bardzo klimatyczna. Dlatego tak 3ymać chlopaki