Morowak pisze:
Praktycznie mozesz miec pretensje tylko do siebie, bo to Ty psujesz im gre. Tak Ty jestes tym zlym, bo skoro wiesz kto to sa mutanci, to wiesz tez co robia mutanci. Oni musza sie tlumaczyc tylko przed swoimi bogami. A Ty stoisz jak ciota z lasu i domagasz sie nietykalnosci i wyjasnienia.
Dzieki za wyjasnienie, faktycznie powinienem miec pretensje do siebie ... psuje chlopakom dobrze zapowiadajace sie PK. Teraz musza sie tlumaczyc przed swoimi bogami ze zabili leszcza ktory uciekal tylko 3 lokacje ... jak moglem popelnic taki blad, obiecuje ze w przyszlosci bede uciekal 4 a nawet 5 lokacji ale najpierw musze mocno poexpic, beda mieli mutanci mniej tlumaczenia ... No tak stoje i domagam sie nietykalnosci ... czytales wogle powyzsze wypowiedzi ? Ledwo zdazylem obejrzec jednego z nich, czasu na gadke juz nie bylo. Twoja logika mnie zabija sorry.
Morowak pisze:
Jestes slabym graczem, fakt, ale nie mlodym. Za bycie slabym nie przysluguje immunitet na cale zlo na swiecie.
Wiesz gdzie plakac na forum, chcesz zakladac zenady? I po raz kolejny, wiesz ze to sa mutanci, to czego oczekujesz? Watpie zeby Cie gonili, po paru lokacjach ktos kto zdarzyl Cie obejrzecz krzyknalby w mrocznej mowie ze to jakis ciec, a nie Tancerz Wojny i by Cie zostawili nie tracac sliny by splunac Ci pod nogi.
Nie wiem jakimi kategoriami mierzysz graczy na dobrych i slabych. Jesli tym jak sa oskryptowani i ile fragow zaliczyli w tym tygodniu - faktycznie jestem slaby. Jesli miara RPGowania to wydaje mi sie ze jest zdecydowanie na odwrot ... W/g twojej miary dla przykladu wielu w mej opini najlepszych graczy arkowych bylo slabych np.: Ader, Corvald i inni ktorzy nie skupiali sie tylko na oraniu poziomu i wojaczce. Pietnujesz swa wypowiedzia wszystkich ktorzy nie obrali wg Ciebie jedynej slusznej drogi grania w arke - czyli naexpienia sie i PK,a co za tym idzie sa sami sobie winni ze sie ich zabija. Dobra zakladam ze jestem jednak slaby, nie uzywam setek skryptow, autopogoni i innych cudow dla 'dobrych graczy'. Ehhh brak mi slow. Celem jeszcze wyjasnienia napisze ze slusznie watpisz, nie gonili mnie kilku lokacji, zdaje sie ze skonczylo sie na trzeciej - czwartej. Odezwac sie juz niestety zdarzylem.
Pozdrawiam.