Slowniki, czyli jak troche ogolocic graczy z kasy

Bank opisów Arkadii.
Ibnil

Re: Slowniki, czyli jak troche ogolocic graczy z kasy

Post autor: Ibnil »

Aro pisze: 20 kwie 2024 09:57 Dlatego uwazam, ze jesli obecna implementacja zawodow niebojowych bedacych tylko czyms w rodzaju klubu z kilkoma bonusami, braku planow ich znaczacej reformy (np. z niebojowym expem), technicznych mozliwosci muda czy moze odpowiedniech umiejetnosci programistycznych naszych wizow na to nie pozwalaja to lepiej zawody niebojowe z arkadii ostatecznie usunac i zastapic je npcami.
Lubię ten wywód, długi, rzeczowy i na temat, ale to ostatnie stwierdzenie trochę przytłacza. Trzeba przyznać, zawody niebojowe są i pewnie będą problemem, ale usunięcie ich to bardzo radykalna droga. Trzeba pamiętać o graczach, którzy po prostu czują się kupcami, odkrywcami itp. O graczach, którzy lubią się wczuć, przerwać monotonię codziennej sieczki na potworach wokół to której kręci się życie wojowników. Oni nie robią tego dla zysku, bo zysk z tego gówniany, zresztą kto wie, ten wie, to moja osobista opinia, ale właśnie dlatego, że jest to ich wewnętrzne powołanie. Problem wszyscy tu widzą, lecz tak jak mówiłem, posunięcie się do takich rzeczy jest skrajne i Arkadia może na tym wiele stracić. I żeby nie było tak jak napisałem poniżej w moim podpisie, expik niebojowy na poważnym poziomie, a nie ten żart co leci z zadań powinien pomóc. (W tym się zgadzam z poprzednikiem)

Pozdrawiam i przypominam, że to miał być temat o słownikach. Widać, że problem leży ciągle w tym samym.
I.
Tak to ja jestem ten typ co wszystko krytykuje, a sam nie ruszy dupy. :twisted:
ODPOWIEDZ