Podziękowania dla graczy
Re: Podziękowania dla graczy
Dziękuję Xette za jej listy i gratuluję pomysłu na nie. Pozdrawiam!
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”
Tunie za sympatyczną gnomią godzinę, która zamieniła się w dwie.
Pierwsza zasada podróżnika "Nie sztuka gdzieś wleźć, sztuką jest wyleźć".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
Druga zasada podróżnika "Gdziekolwiek wleziesz zawsze znajdzie się tam jakieś wyjście, na przykład przez zaświaty".
I obie równie miłe! <3 I za to dziękuję wzajemnie!
Ulf pisze:Witaj Tuńczyku!
ps wiedziałaś, że Tuńczyk - to po łacinie 'Przyjaciel Żółwia' (Tuń - przyjaciel, Czyk - żółwia)?
Rork pisze:“ Tuńczyk ma 14% białka! masa po nim przyrasta szybciej niż populacja cyganów na Słowacji! ”
Dziękuję leśnej istocie za srogą dawkę dobrego roleplaya. 

Dziękuję Osadnikom za dzisiejszy wieczór. ^^
Dzieki!
Tah...nigdy wiecej misiow!
Tah...nigdy wiecej misiow!

Tunie za chęć podjęcia dialogu i zaangażowanie w sprawę !
S. za to, że przypomniał mi, jaka umiem być zadowolona z życia, gdy budzik dzwoni o... 3:00 rano
S. za to, że przypomniał mi, jaka umiem być zadowolona z życia, gdy budzik dzwoni o... 3:00 rano

Dlaczego kobiety noszą szpilki, malują się i perfumują?
Bo są małe, brzydkie i śmierdzą.
Bo są małe, brzydkie i śmierdzą.
Pozdrawiam dwóch sympatycznych panów z minionego wieczora, i dziękuję za pierwsze pvp zakończone herbatą u Leśnej Pani
Czuję się wątpliwe rozdziewiczony 

".....mam gdzieś w wysłanych maila którego zacząłem od "Ceadmil". w sensie... służbowego..."
W mojej podrozy, po wielu zmaganiach, odnalazlem nabrzeze, z ktorego moglem poplynac na Baccale, zawiezc paczke do kogos, do kogo nie mam nawet pojecia jak trafic. Robiac sobie po drodze fryzurke, bo dzieki wiki sobie przypomnialem, ze w ogole mozna.
Pozdrawiam czworke ogrow, z ktorymi nie zdazylem pogadac. Próbowałem zacząć jakiś rolplej, ale nie dalem rady sie odezwac, bo kiedy ostatnio gralem to sie zaczynalo z kmpowiedz, a nie j'. A Baccali jeszcze nie bylo. Mogliscie jednak powstrzymac sie od ataku, jak widzieliscie, ze nie place za statek.
Do nastepnego.
PS: Ile czasu nie dostane nowej paczki?
Pozdrawiam czworke ogrow, z ktorymi nie zdazylem pogadac. Próbowałem zacząć jakiś rolplej, ale nie dalem rady sie odezwac, bo kiedy ostatnio gralem to sie zaczynalo z kmpowiedz, a nie j'. A Baccali jeszcze nie bylo. Mogliscie jednak powstrzymac sie od ataku, jak widzieliscie, ze nie place za statek.
Do nastepnego.
PS: Ile czasu nie dostane nowej paczki?
Radgastowi dziękuje za notki na tablicach - gratuluję, bo fajnie się to czyta.
Pozdrawiam
K.
Pozdrawiam
K.