Cios z ukrycia.
Cios z ukrycia.
Czy jesteś za zwiększeniem wychodzących obrażeń ciosu z ukrycia dla zawodów mysliwego, nozownika, partyzanta?
Kara za zgon zlikwidowana to można sobie balansować śmiertelnej...
Kara za zgon zlikwidowana to można sobie balansować śmiertelnej...
Ukryty elfi mag siedzący na koniu, rzucający błyskawice z craftowanej księgi, by bronić swojego domku.
Re: Cios z ukrycia.
A mysliwy ubije krolika?
jak tak to nie.ma co balansowac 

- Adventicus
Jak chcecie zwiekszac sile ciosu z ukrycia to zmniejszcie spostrzegawczosc npcom na expowiskach, zebym mogl sie czaic po kilka godzin az ktos w koncu spadnie do ciezko.
- Adventicus
To może dajmy wszystkim specom siłę i random ataku z zaskoczenia myśliwego i obaczymy jak się to wszystkim spodoba. Nie wiem skąd bierze się mniemanie o tej wyjątkowej sile bojowej tego zawodu ale ogr na barbie bez stowa wymiata bardziej niż myśliwy półelf na pelnym zawodzie o poziom wyżej.
Nie wiem o co ci wlasciwie chodzi, ale ja pisalem powaznie. Gralem przez lata wszystkimi zawodami z ukrywaniem i brakuje mi czasow kiedy siedzialem pod wroga gildia przyczajony, zeby tylko kogos pogonic. Dla mnie to byly zlote czasy arkadii.
- Adventicus
A to przepraszam … mam szczerze dość tych co mi chcą w zawodzie mieszać a nigdy nim nie grail.
I luki, koniecznie wprowadzic trzeba luki. I od razu wzmocnic ich sile z ukrycia! Wiadomo ze mysliwy z lukiem najlepiej strzela z ukrycia!
To trzeba miec mysliwego by sie wypowiadac?Adventicus pisze: ↑20 gru 2019 22:26A to przepraszam … mam szczerze dość tych co mi chcą w zawodzie mieszać a nigdy nim nie grail.
Bzdury piszesz kolego, ze ogr barbarzynca gp wymiata a ty na full umach nie.Chyba ze w druzynie.
- Adventicus
Przydałoby się przetestować zamiast powielać zasłyszane opinie … co do barba na ogrze wyobraź sobie testowałem więc mogę coś powiedzieć. Coby nie było przetestowałem też noża na halfie i pare innych kombinacji.Plisko pisze: ↑21 gru 2019 02:55To trzeba miec mysliwego by sie wypowiadac?Adventicus pisze: ↑20 gru 2019 22:26A to przepraszam … mam szczerze dość tych co mi chcą w zawodzie mieszać a nigdy nim nie grail.
Bzdury piszesz kolego, ze ogr barbarzynca gp wymiata a ty na full umach nie.Chyba ze w druzynie.