Tuna pisze: ↑09 lis 2022 16:45
Ale, żeby nie było, przegonienie starszej postaci nie musi oznaczać przegonienia kogoś z tej Fantastycznej Piątki, poza tym nie wiadomo czy są oni znani Nazirze lub jej prężnym znajomym, żeby porównać. Poza tym bez wątpienia wyzwanie to dotyczy na pierwszym miejscu weteranów bardziej śpiących, których Nazira też uwzględnia.
A piszę o tym dlatego, że również obserwuje nowe postacie, które przeganiają swym poziomem wiele starych.
Dokładnie jak Tuna pisze
Torgen pisze: ↑12 lis 2022 21:35
Prawda jest jedna, tutaj chodzi o rację, z racja jest jak z dupa, każdy ma swoja.
No dobrze dobrze.... skrót myślowy Wiedziałeś o co chodzi
Są takie postacie które nawalają dziesiątki postępów więcej. Mam takiego ancymona, który kiedy zaczął grać był duuuużo niżej niż moja postać. Teraz jest duuuuużo wyżej. Fakt, że ja mogę mieć trochę wykręcone myślenie, bo dla mnie mimo wszystko arka to przede wszystkim RPG, ale moja postać nie ma też jakiegoś marnego poziomu, jest raczej z tych dość wyexpionych itp. Oczywiście punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i dla jednego przegonienie legendy to cel sam w sobie, a dla drugiego przegonienie jakiejś inne postaci w gildii. Ale nadal uważam, że nie jest to niemożliwe.